fbpx

Om oss

Trygg og enkel bolighandel på Costa Blanca siden 2003

Camarsol er et Norsk/Spansk eiendomsmeglerfirma på Costa Blanca kysten som siden 2003 har hjulpet hundrevis av kunder med å starte det gode liv i Spania.

Med en personlig og profesjonell tilnærming til boligformidling har vi valgt å gjøre ting litt annerledes ved å sette fokus på kvalitetssikring, personlig oppfølging og service etter kjøp.

Camarsol er hverken den største eller mest synlige aktøren i markedet, men til gjengjeld er vi veldig gode på det vi gjør. Vi ser på oss selv som “marinejegerkommandoen” i meglerverden her nede – en liten spesialstyrke som alltid sørger for at jobben blir gjort ordentlig.

I dag ansees vår lille familiebedrift for å være en av de fremste aktørene på det Spanske boligmarkedet og vi har over 250 referansekunder som er villige til å dele sine erfaringer med deg.

Her er 5 av hovedgrunnene til at våre kunder er så fornøyde og som gjør at Camarsol er så unik i meglerlandskapet:

1. INTERN KOMPETANSE – Garanterer en trygg og kostnadsfri bolighandel

Camarsol er en av de eneste skandinaviske meglere på Costa Blanca i dag som er i stand til å utfører hele kjøpstransaksjonen selv for sine kunder, uten behov for eksterne eksperter og dermed helt uten tilleggskostnader for deg som kjøper.

Andre aktører er ofte avhengige av tredjeparter som advokater, oversettere, regnskapsførere med mere og til slutt er det kunden som sitter igjen med en dyr og uventet overraskelse på slutten av bolighandelen.

I Camarsol har vi den formelle kompetanse, et stort nettverk av samarbeidspartnere og behersker flere språk perfekt slik at alt gjøres internt hos oss. Med inngående kjennskap til både Spanske og Norske lover og regler garantere vi våre kunder en problemfri – og kostnadsfri – bolighandel.

2. KVALITETSSIKRING I ALLE LEDD

Camarsol kvalitetssikrer hele bolighandelen fra A til Å. Vi er veldig kresne når vi velger eiendommer, prosjekter og samarbeidspartnere generelt og selger kun boliger som er 100 % legale og fri for heftelser og mangler.

Alle boligene i eiendomsporteføljen vår har gått gjennom de strengeste prosedyrer for kvalitetssikring og vi tilbyr kun boliger hvor alle formaliteter knyttet til skjøte, registrering og skattemessige forhold er i orden.

Når det gjelder nye byggeprosjekter sjekker vi at de nødvendige tillatelser foreligger og det ikke finnes noen irregulære forhold. Vi samarbeider med seriøse aktører som vi har gode erfaringer med og/eller gode referanser på.

3. PERSONLIG OPPFØLGING

Alle mennesker er forskjellige og hver kunde er unik med ulike behov og interesser. I stedet for å tilby ferdigløsninger som passer alle – og ingen – så skreddersyr vi et personlig opplegg for hver enkel kunde.

Fordi Camarsol er en mindre megler jobber vi på en helt annen måte enn de store meglerhusene. Hos oss får du personlig oppfølging og et boligsøk som er skreddersydd etter dine spesifikke ønsker. Vi bruker mer tid på hver enkel kunde og sørger for at alt gjøres korrekt.

Vi holder oss langt unna press og stress og tilbyr heller fornuftig veiledning, ærlige svar og en åpen dialog hele veien.

4. CAMARCLUB – Service i mange år etter kjøp/videre oppfølging som huseier i Spania

For de fleste meglere er jobben ferdig så fort skjøte er signert og du får nøkkelen til ditt nye hjem. For oss er et salg kun en begynnelse på et langvarig vennskap.

Gjennom vår eksklusive medlemsklubb som heter CamarClub fortsetter vi å bistå våre kunder med det de måtte trenge som huseiere i Spania – i mange år fremover. Vi er alltid tilgjengelige for å svare på spørsmål og hjelper å løse både store og små problemer.

Vi har i dag over 250 kunder som vi hjelper og oppdaterer jevnlig med viktig informasjon om lovendringer, krav og regler i forhold til skatt og arv. Blant annet tilbyr vi spansk skatterepresentasjon og administrering av årlig betaling av eiendomsskatt/selvangivelse for ikke-residenter.

5. CAMARSOL PÅ OMDØMMETOPPEN

Et godt rykte er uvurderlig i et åpent boligmarked med mye konkurranse og mange meglere å velge mellom. Det viktigste for oss har alltid vært å gjøre ting riktig og det er slik vi har skapt det omdømme vi har i dag. Det er den beste markedsføringen og gjenspeiler kvaliteten av vårt arbeid.

Fornøyde kunder er våre beste ambassadører og vi har i dag over 250 referansekunder som er villige til å dele sine erfaringer med deg.
Før du tar steget og reiser til Spania for å kjøpe bolig kan det være lurt å høre andres erfaringer.

Boligkjøp med en god megler betyr sikring, garantier og oppfølging. Den beste investeringen du kan gjøre er å velge en dyktig partner som kan sørge for at din bolighandel blir så trygg og hyggelig som overhode mulig.

Mer informasjon om selve kjøps-prosessen her

Kom innom kontoret vårt for en hyggelig boligprat!

Slik ser kontoret vårt ut:

Mens noen ganger ser det også sånn ut:

Camarsol office by the beach

 

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.

CamarClub

Enkelt og greit den beste etterkjøpsservicen på Costa Blanca. Vi sørger for at du skal få maksimalt ut av ditt nye gode liv i Spania.
Les mer her

Kontakt oss

Ring oss: +34 665 822 336
E-post: info@camarsol.com
Følg oss på Facebook