fbpx

Team Camarsol


patricia camarsol spain

Patricia Henna

Patricia er opprinnelig fra Mexico og etter mange år i Norge er hun også norsk statsborger. Hun er utdannet translatør for Engelsk-Spansk og har en bakgrunn fra diplomatiet som kulturattaché ved den Meksikanske ambassaden i Oslo. Patricia har i tillegg drevet med shipping, kunst og interiørdesign i både Mexico, Norge, og Venezuela.

Siden 2003 har hun jobbet med eiendomsforvaltning i Spania og spesialisert seg på de juridiske/legale forhold. Som administrativ leder er hun ansvarlig for alt som har med overtakelser, dokumentasjon, lover og regelverk å gjøre. Patricia er kundens beste venn og med et stort smil, energi, mye kreativitet og en liten klype chili løser hun ethvert problem.


sigurd henna camarsol

Sigurd Henna

Sigurd er nordmann og utdannet siviløkonom i Tyskland. Han har mange års erfaring innen oljesektoren med prosjekter som bygging av plattformer og skip i Norge, men også i Brasil, Mexico og Venezuela. Hans spesialisering er innenfor prosjektstyring og finansiering, samt tilbud og kontraktsforhandlinger. Etter et langt og spennende yrkesliv med høyt tempo og stramme slips bestemte Sigurd seg for å sette livskvalitet i sentrum – og har siden 2003 begynt hver arbeidsdag med et stort smil.

Sigurd er daglig leder hos oss og det er som regel han som tar deg med på visningsrunder. Ingen har bedre kjennskap til områder, prosjekter og byggefirmaer enn han. Med Sigurd er det aldri noe stress eller press, bare veiledning. Noen ganger forteller han deg t.o.m. hvorfor du ikke burde kjøpe noe.Sigurd holder våre kunder oppdaterte med markedsanalyser, investeringsmuligheter og relevant informasjon om økonomiske svingninger som valuta og oljepriser etc., som påvirker boligmarkedet.


mercedes camarsol

Mercedes Garcia Selles

Mercedes er født og oppvokst her i Elche og har jobbet i Camarsol siden 2013. Hun er utdannet bedriftsøkonom og har i tillegg til sin bakgrunn med regnskapsføring jobbet som finansierings konsulent i banksektoren i flere år. Hennes kompetanse innen bank og finansiering i Spania er en kjemperessurs som våre kunder setter stor pris på.

Mercedes tar seg av alt det praktiske relatert til dokumentasjon, fra anskaffelse av NIE (spansk personnummer) til selvangivelser, skatt og forsikring. Når solen skinner og temperaturen stiger, så er det alltid godt med en som holder hodet kaldt og sørger for at du har alt papirarbeid i orden.


daniela camarsol

Daniela Henna

Daniela er den nye generasjonen Camarsol og ble en del av familiebedriften i Spania i 2015. Hun er utdannet sosialantropolog i Canada men hennes profesjonelle bakgrunn er fra internasjonal media og markedsføring. Hun har jobbet med en rekke regjeringer og finansielle institusjoner i land som Botswana, Kina og Ecuador, der hun ledet prosjekter for å bygge kommunikasjonsplattformer med hensikt å tiltrekke utenlandske investorer.

Etter et 4 års opphold i India har hun byttet ut mer eksotiske eskapader for et roligere familieliv på Costa Blanca med mann og to små døtre. Daniela er kundeveileder hos Camarsol og vanligvis den første du treffer i jakten på drømmeboligen. Hun er ofte med videre ut på visning også. Daniela er veldig opptatt av personlig oppfølging og liker å skreddersy hvert boligsøk til hver enkelt kunde.

daniela camarsol

Rita Lundgren Andreassen

Rita er en sprudlende og fargerik dame med et hjerte av gull. Hun er norsk og har bodd i Spania siden 2013 hvor hun stortrives i lokalmiljøet. Rita er utdannet dekksoffiser innen sjøfart og jobbet 16 år på Kielfergen som leder for crew og passasjerer. Siden hun gikk i land i Spania har Rita jobbet i byggebransjen med kundebehandling. Siden hun snakker både Norsk, Engelsk og Spansk var det hennes ansvar å navigere kunder gjennom kjøpsprosessen.

Rita er ansvarlig for oppfølging etter kjøp og hjelper våre kunder med alt fra A til Å. Rita inspiserer boligene før overtagelse og følger opp med utbyggere slik at våre kunder føler seg trygge og 100% fornøyd med sine nye boliger. Rita er en ekspert i kommunikasjon og hjelper deg med det du måtte trenge for å starte ditt nye liv i solen.

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.

CamarClub

Enkelt og greit den beste etterkjøpsservicen på Costa Blanca. Vi sørger for at du skal få maksimalt ut av ditt nye gode liv i Spania.
Les mer her

Kontakt oss

Ring oss: +34 665 822 336
E-post: info@camarsol.com
Følg oss på Facebook