fbpx

CamarClub

Etterkjøpsservice, camarclub, camarsol, bolig, spania

320 dager med sol & 365 dager med service

‟Bienvenido a casa” er spansk og betyr velkommen hjem.

Når den store beslutningen er tatt og du går inn i ditt nye Spanske hjem, for første gang, vet vi at sommerfuglene nok danser litt flamenco i magen din.

Kanskje sitter du på balkongen med utsikt over Middelhavet, en appelsinhage, et lite landsbytorg eller ditt nye svømmebasseng? Tankene går da kanskje til alle de praktiske oppgavene som du vet må gjøres etter å ha kjøpt eiendom i Spania?

Hvordan betaler man skatt her og hvem må man ringe for å koble opp wi-fi? Kanskje du trenger en tannlege eller snekker? Det er på tide med ny bil, men vet ikke helt hvordan du skal gå frem slik at handelen blir trygg og sikker?

Slapp helt av, det er nemlig her vi kommer inn i bildet. For oss er et salg kun en begynnelse på et langvarig vennskap. I tillegg til eiendomsmegling og veiledning i forhold til kjøp og salg av eiendom, tilbyr vi et stort utvalg av tjenester og ytelser etter kjøp i vår kundeklubb som heter CamarClub.

Gjennom medlemskap i CamarClub tilbyr vi våre kunder den beste og hyggeligste service overhode mulig. Vi hjelper deg å løse store og små problemer, samt bistår med praktiske ting du måtte trenge enten du er ny huseier, eller har vært i området i lengre tid.

Som huseier i Spania er det mye man må forholde seg til, f.eks. lover og regelverk som er annerledes enn hjemme, samt språk og kulturforskjeller.

Det er derfor viktig å ha noen man kjenner som ivaretar dine interesser, ikke minst snakker ditt språk!

Etter mange år i området har vi bygget opp ett nettverk av dyktige og ansvarsbevisste fagfolk og eksperter innenfor forskjellige servicefunksjoner. Våre fantastiske samarbeidspartnere tilbyr tjenester og produkter til konkurransedyktige priser.

Vi har et profesjonelt team med erfarne og kvalifiserte medarbeidere, som er her for å hjelpe og veilede deg gjennom hele prosessen. Det gode liv i Spania skal nytes uten bekymringer.

Kjøpe bolig i Spania, Costa blanca, Alicante, norsk megler

Les flere referanser her.

Som CamarClub-medlem kan du benytte deg av tjenester som:

  • Oppbevaring av nøkler og dokumentasjon
  • Tilgang til fagfolk som arkitekt, regnskapsfører, rørlegger, elektriker, byggmester, snekker, AC-teknikker, rengjøringspersonell til hjem og svømmebasseng, gartner, vaktmester, fotograf, osv.
  • Bistand til reparasjoner, ombygninger og hjelp med kommunikasjon og prosjekt administrasjon
  • Rådgivning på finansiering, banktjenester og juridisk assistanse
  • Tilbud om spansk skatterepresentasjon og administrasjon av din årlige betaling av eiendomskatt/selvangivelse for ikke-residenter
  • Oversettelse/assistanse ved bestilling av lege – eller tannlege besøk, politi osv.
  • Forsikring av bolig, bil og helse
  • Møblering og interiørdesign
  • Jevnlige oppdateringer om aktuell informasjon om lovendringer, krav og regler om f.eks. skatt og arv, samt generell informasjon om nyheter og kulturelle begivenheter i området

Vi er veldig stolte av våre tjenester og ytelser etter salg. Vi har i dag over 200 fornøyde medlemmer som vi fortsetter å hjelpe med stort og smått. Gjennom CamarClub er vi med deg hele veien og er tilgjengelige 365 dager i året!

family sunset at the beach

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.

CamarClub

Enkelt og greit den beste etterkjøpsservicen på Costa Blanca. Vi sørger for at du skal få maksimalt ut av ditt nye gode liv i Spania.
Les mer her

Kontakt oss

Ring oss: +34 665 822 336
E-post: info@camarsol.com
Følg oss på Facebook