fbpx

Boligkjøp

Her finner du en oversikt over boligkjøp i Spania med Camarsol. Målet vårt er å sørge for at kjøpsprosessen blir så trygg og enkel som mulig, og vi garanterer deg en hyggelig og problemfri handel.

I motsetning til mange andre meglere her i Spania så gjør vi hele jobben ‟in-house”, uten eksterne eksperter, som feks. advokater og oversettere. På denne måten unngår vi misforståelser, og ekstra overraskende kostnader for kjøper.

Kjøpsprosessen

Når du har funnet eiendommen du ønsker vil Camarsol hjelpe deg gjennom hele den administrative og legale prosessen, steg for steg.

Hvert land har sin måte å gjøre det på når det kommer til prosedyrer, lover og regler etc. For mange utlendinger kan det spanske systemet virke noe forvirrende, ikke minst når man ikke snakker språket.

Vi tar oss av alt av dokumentasjon som kreves som NIE nummer (spansk personnummer), salgs- og kjøpekontrakt, opprettelse av din spanske bankkonto, samt alt du trenger å vite om finansiering, arv, skatt osv.

Deretter er vi med deg hele veien fra signatur og overtagelse hos notar, eller vi gjør det for deg gjennom fullmakt. Vi tar trygt vare på og arkiverer alt papirarbeid fram til ny skjøte er ferdig registrert i ditt navn.

Etter kjøpet hjelper vi deg med alle praktiske ting som møblering, dekorasjon og andre tillegg som du ønsker i boligen din. Hvis du har kjøpt nytt hjelper vi deg med reklamasjoner mot byggmester etter overtagelse.

Vi kan anbefale fagarbeidere i alle mulige fag hvis du skulle ønske vedlikehold, installasjoner, etc.

For mange eiendomsmeglere er jobben ferdig så fort skjøte er signert og du får nøkkel. Ikke hos oss! Hvis du ønsker, kan du bli medlem av vår CamarClub som gir deg ytterligere service. Les mer om CamarClub sine tjenester og ytelser etter kjøp her.

Kvalitetssikring

Kvalitetssikring er alfa & omega for Camarsol. Vi er veldig kresne når det gjelder valg av boliger, prosjekter, byggefirmaer samt samarbeidspartnere generelt. Alle våre boliger har gått gjennom våre strenge prosedyrer for kvalitetssikring.

Dermed kan vi forsikre at alle våre brukte boliger har alt av dokumentasjon relatert til registrering og skatt og at disse er 100% legale og uten heftelser av noe art.

På samme måte sikrer vi oss at alle byggeprosjekter vi selger er bygd av seriøse firmaer som vi kan stole på og at det ikke fines noe feil eller mangler i prosjektet.

På denne måten er vi sikret at alt er legalt og prosessen gjøres korrekt slik at vi kan tilby en transaksjon som er legal og problemfritt.

Når man skal kjøpe bolig i Spania er vår første anbefaling å kjøpe noe som man kan selge igjen uavhengig av markedets situasjon.

For mer detaljert informasjon, kom innom vårt kontor i Guardamar eller ta kontakt via e-post eller telefon, vi er glade for å kunne svare på dine spørsmål.

Les mer om Camarsol.

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.

CamarClub

Enkelt og greit den beste etterkjøpsservicen på Costa Blanca. Vi sørger for at du skal få maksimalt ut av ditt nye gode liv i Spania.
Les mer her

Kontakt oss

Ring oss: +34 665 822 336
E-post: info@camarsol.com
Følg oss på Facebook