fbpx

Boligsalg

Selg din bolig med Camarsol

Her finner du nyttig og viktig informasjon om å selge bolig i Spania gjennom Camarsol. Vårt mål er å tilrettelegge salgsprosessen for deg, slik at den blir så enkel og trygg som mulig, og slik at du får solgt din bolig raskt og til en god pris.

For mer detaljert informasjon kan du ta kontakt via telefon eller epost, eller komme innom våre kontorer for en prat. Vi ser frem til å kunne hjelpe deg og svare på dine spørsmål.

Når du har bestemt deg for å selge din bolig, uansett grunn, skal vi hjelpe deg med alt informasjon og viktig ting om prosessen, regler og kostnadene.

Vi vil hjelpe deg for å komme til en realistisk salgspris basert på boligen, beliggenhet og særlig markedet; en pris som du vil føle er riktig.

Basert på markedet akkurat da og vår erfaring skal vi gi en ærlig mening og hvor lang tid du kan forvente for å selge din bolig.

Vi gir deg detaljert informasjon om hvordan vi jobber i en salgsprosess, våre salgsverktøy som ikke kun er vår vindu oppstilling på kontoret, men et nettverk av salgsagenter i flere land, sterk tilstedeværelse på internett samt multi media annonser.

Et bilde sier mer en tusen ord sier ett ordtak, det kan ikke være mer sant når det gjelder eiendom.

Vi tar bilder av ditt eiendom, jobber med disse og gjør vår beste for å presentere din bolig på beste måte. Første inntrykk er meget viktig.

Du får en klar og fullstendig liste over all dokumentasjon som trengs samt et nøyaktig beskrivelse av dine kostnader, som selger og hvor mye du kan forvente å sitte igjen med etter salget.

Siden vi gjør hele prosessen “I huset” forteller vi alt du trenger av dokumentasjon, har du ikke dette, hjelper vi deg å skaffe det.

Når du har bestemt deg for å selge huset sammen med oss, lager vi en salgsoppdrag som begge part signerer.

Her vil alt info om boligen din stå, fra adresse til pris og andre viktige punkter.

Det å gjøre en klar og gjennomsnittlig prosess er det viktigste for oss og du får en liste over alle dine kostnader, slik at det ikke er noen overraskelser til slutt. Det er viktig for oss at du forstår hele prosessen og at det er klar for deg hva du skal forvente å sitte med etter all skatt og kostnadene er betalt.

Vi forstår at det du ønsker er å selge, dermed krever vi ikke eksklusivitet. Men vi vil kreve at du beholde samme pris ut med alle meglere, uavhengig av den avtale du har med andre. Dette for at vi kan tilby våre potensielle kunder den beste markedspris og vise at det er seriøsitet i prosessen.

Vi er med deg for den offisielle delen hos notarius selve dagen boligen selges, dette  for å hjelpe deg og oversette alle dokumenter. Hvis du ikke kan være der, eller ikke ønsker det, kan vi gjør alt med en fullmakt.

Når salget er offisielt, tar vi vare på alt logistikk som å si opp vann og strøm kontrakter, skatt, sameiet osv. og hvis du har andre ting som må kanselleres (forsikring, tv,etc) er det bare å si ifra så gjør vi det for deg.

Vi gjør alt vi kan for at salgsprosessen av din bolig blir så klar, trygg og enkelt som mulig.

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.

CamarClub

Enkelt og greit den beste etterkjøpsservicen på Costa Blanca. Vi sørger for at du skal få maksimalt ut av ditt nye gode liv i Spania.
Les mer her

Kontakt oss

Ring oss: +34 665 822 336
E-post: info@camarsol.com
Følg oss på Facebook