fbpx

Kropp og sjel

zen lifestyle

Slapp av, trekk pusten dypt, lukk øynene og pust ut. Opplev mindfulness ved Middelhavet og la Costa Blanca bli din ungdomskilde.

Med sine hvite strender, imponerende kystlinje med et bakteppe av fjell, berømte saltlaguner og et klima uten like, byr vi deg på hjertet av den sunneste regionen i Europa. Turistene strømmer til Costa Blanca som følge av de mange påviste fordelene klimaet her har på helsen og generell velvære.

Begrepet helse og velvære handler ikke bare om den fysiske helsen vår, men inkluderer også sinn og sjel. Lengter du etter påfyll av energi, finnes det her en rekke aktiviteter og behandlinger ment for å gi både en ytre og indre ro.

Føl på hvordan bråk og forpliktelser fra jobb og hverdag forlater deg idet du kjenner den varme sanden under føttene dine. Trenger du å senke skuldrene og lade opp batteriene så er Costa Blanca stedet for deg.

no stress enjoy the costa blanca

Yoga & Meditasjon

Lukk øynene og visualiser deg selv i forskjellige yogastillinger på en hvit strand mens vinden og duften av saltvann i kombinasjon med morgensolen treffer ansiktet ditt. Eller kanskje foretrekker du heller å meditere til solen som stille forsvinner for dagen bak fjellene, etter en joggetur mellom appelsinhagene eller langs elvebredden.

Ettersom helsefordelene i området lenge har vært kjent finnes det her et godt utvalg kurs, aktiviteter og holistisk terapi som opprettholder, hvis ikke setter, internasjonal standard.

zen-lifestyle-(6)

I Guardamar del Segura for eksempel, organiserer den lokale seilskolen hver sommer yogatimer i solnedgang. Dette tar plass på et SUP (stand up paddleboard). I selskap av kveldsolen og det glitrende gjenskinnet i Middelhavet er dette en utmerket måte å nyte yoga på, ikke rart at det er en favoritt blant mange.

Informer oss om hva du kunne tenke deg å gjøre, så hjelper vi deg å finne de beste alternativene i ditt nærområde, enten det skulle være meditasjon, yoga eller pilates.

zen lifestyle (5)

zen lifestyle (4)

Spa & Massasje

Med noen av Spanias mest anerkjente spa, kommer mange turister langveisfra til Costa Blanca for luksuriøse behandlinger i verdensklasse. Dette til en brøkdel av prisen hjemme.

yoga on the beach guardamar

I Ablir, 40 minutter nord for Alicante, finner du det verdensberømte SHA Wellness Clinic and Spa, som er ansett å være et av de mest luksuriøse spa kompleksene i Europa. Hit kommer besøkende fra hele verden for å benytte seg av et bredt utvalg behandlinger og fasiliteter, store bassenger inne og ute, samtidig som de bor i vakkert innredet suiter.

Magien skjer i kombinasjon av vestlige og orientalske avslapningsmetoder. SHA er spesialisert i et stort utvalg behandlinger inkludert anti-aging, vekttap, skjønnhet og detox behandlinger. Er du på utkikk etter en eksklusiv gave til noen du er spesielt glad i, tilbyr SHA gavekort og parbehandlinger.

SHA-E14

zen lifestyle (2)

En 40 minutters kjøretur sør for Alicante finner du gjørmebadene i Lo Pagan ved Mar Menor. Kjent for sine terapeutiske egenskaper brukt i både medisinske og skjønnhetsbehandlinger i tusenvis av år.

Du kan velge mellom å dra rett til Las Charas og nyte den gjørmete opplevelsen det bringer med seg, eller dra til et av mange fantastiske Spa i San Pedro del Pinatar, for en luksuriøs dag med velvære og massasje.

Torre de la Horadada Camarsol (8)

En personlig favoritt for spabehandlinger og massasjer er La Marina Senses i La Marina og spa avdelingen på La Laguna Hotel i Doña Pepa. Det finnes også stor glede i de små tingene og noen ganger skal det ikke mer til enn en manikyr og pedikyr, eller hårklipp til for at du skal føle deg som ny.

Kom en tur innom kontoret og vi vil gledelig anbefale deg hvor du bør dra for forskjellige skjønnhetsbehandlinger.

zen lifestyle (6)

zen lifestyle (7)

 

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.

CamarClub

Enkelt og greit den beste etterkjøpsservicen på Costa Blanca. Vi sørger for at du skal få maksimalt ut av ditt nye gode liv i Spania.
Les mer her

Kontakt oss

Ring oss: +34 665 822 336
E-post: info@camarsol.com
Følg oss på Facebook