fbpx

Fantastiske moderne villaer i Benijofar

€231,500

+ Ca. 13% skatt og omkostninger
  • ID ­NEW138
  • Status: Til salgs
  • Soverom 3
  • Bad 3
  • Tomtstørrelse 238 m²
  • Boligareal 106 m²
  • Privat basseng Mulighet for det
  • Eiendomstype: Villa
  • Urbanisasjon Villas de la Vega Style
  • Byggeår Under oppføring

Boligbeskrivelse

Villas de la Vega Style, fantastisk moderne boligprosjekt som ligger i byen Benijofar, hvor du har gå avstand til alle fasiliteter. Villas de la Vega Style er en videreføring av de svært populære Villas de la Vega boligene beliggende i samme område.

Dette nye prosjektet består av 15 boliger. Moderne villaer på 2 etasjer med 3 soverom og 2 bad pluss 1 gjestetoalett. I første etasje kan du nyte alle bekvemmeligheter på et plan, siden du har ett soverom med eget bad, ett gjestetoalett, stor stue-spisestue med utsikt over bassenget og hagen, og et moderne åpent kjøkken. I andre etasje er det to soverom til og et stort bad.

Vi må ikke glemme takterrassen, der det er et fantastisk stort solarium med utsikt, hvor du kan sole deg og nyte det hyggelige middelhavsklimaet.

Alle husene har store tomter med privat hage og parkeringsplass og nok plass til privat basseng.

Som nevnt ovenfor er det et nytt prosjekt med høy kvalitet og ferdiggjøring, noe som gjør det til en veldig god investering siden prisene er helt konkurransedyktige.

I prisen inkluderes:

– Spesial tilpasset kjøkken med avtrekksvifte

– fullt utstyrte bad

– Innendørs og utvendig belysning

– Klimaanlegg installert

– Solenergi for varmt vann

– Solarium med benk for vask pluss lagring for vaskemaskin og tørketrommel

– Svømmebasseng (valgfritt)

 

Beliggenheten til prosjektet er ideell, siden det ligger i en typisk spansk by hvor du får tilgang til alle slags tjenester som er nødvendige for hver dag. I tillegg til å være rett ved siden av det populære området Ciudad Quesada og bare 10 minutters kjøring fra de fantastiske hvite sandstrendene i Guardamar del Segura og 20 minutter fra Alicante flyplass.

 

Benijofar

Gjemt mellom appelsinåkre ligger den lille perlen Benijofar, bare et par kilometer innenland fra Guardamar del Segura. Benijofar en typisk spansk liten landsby med sin tidsløse sjarm og tradisjoner på den ene hånden og som omfavner deg og ønsker velkommen nykommere fra hele verden på den andre.

Midt i byen finner du kirken og et koselig torg som er rammet inn av hyggelige kafeer og gode restauranter, samt banker, butikker, dagligvarehandler, en slakter, et medisinsk senter, bibliotek og grønne parker. Her finnes det også gode bussforbindelser til større byer som Almoradi, Guardamar og Torrevieja.

Benijofar er det ideelle stedet å bo for de som vil være i nærheten av kyst og badebyene, men som også ønsker å ta større del i den spanske hverdagen, og nyte den varme atmosfæren man finner i en spansk pueblo. Her er det et levende felleskap året rundt med mange arrangementer og festligheter, hvor spanjolene stolt viser fram sine tradisjoner og samtidig inkludere deg i dem.

Byen har beholdt mye av sin originale arkitektoniske stil med små brosteinsgater og typiske pueblo hus, samtidig som du finner flere nye boligprosjekter, med moderne design.

 

benijofar amongst the orange fields

 

church square of benijofar

 

nice benijofar street

 

sunny street benijofar

 

playground benijofar

 

benijofar restaurats and bars

 

areal benijofar

 

NEW138

Tilleggsfunksjoner

Beliggenhet

Kontakt oss


info@camarsol.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil du alltid være oppdatert innen de nyeste boligene i Costa Blanca sitt eiendomsmarked.

PS. Vi deler ikke din e-postadresse med noen.

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.