fbpx

Sjarmerende middelhavs-villa i La Esquera

€380,000

+ Ca. 13% skatt og omkostninger
  • ID ­CAM10134
  • Status: Til salgs
  • Soverom 4
  • Bad 3
  • Tomtstørrelse 850 m²
  • Boligareal 229 m²
  • Privat basseng Yes
  • Eiendomstype: Villa
  • Urbanisasjon La Esquera
  • Byggeår 2002

Boligbeskrivelse

Dette er en fantastisk villa som er bygget i spansk/middelhavsstil, i den rolig urbanisasjonen La Esquera, rett ovenfor La Marina.

Denne private villaen har alt på et plan og har en tomt på hele 850 kvm, med fantastisk utsikt over naturen.

Villaen består av 3 soverom, hvor hovedsoverommet har eget bad, mens de to andre soverommene deler et stort bad. Et av soverommene brukes for øyeblikket som kontor.

Stuen er romslig og har en koselig peis. Spisestuen er seperat og kjøkkenet er fullt utstyrt med alt av hvitevarer inkludert. Det er også et ekstra vaskerom med god oppbevaringsplass.

Huset er oppvarmet av gass, har flere vifter i taket og AC i hele villaen. En koselig, innglasset vinterhage gir deg god oversikt over hagen og svømmebassenget.

Svømmebassenget er 8×4 meter og er omringet av en stor hage med nydelige blomster. Her kan du nyte uteområde til det fulleste, med utendørs kjøkken og solrik terrasse.

Villaen har en dobbel garasje med et bad. Ovenfor garasjen er det en flott gjesteleilighet med en dobbeltseng, eget bad med både dusj og badekar, sofagruppe og en sjarmerende balkong. Helt perfekt for ungdommene i familien eller om dere skal ha venner på overnatting.

Denne villaen er i perfekt stand og kan flyttes inn i med en gang. Alt av møbler og hvitevarer er inkludert.

Dette er en veldig interresant eiendom for invistering og utleie. Denne villaen som huser 8-10 personer har en ukentlig utleiepris på 7000 helt opp til 14 000 nok i sommersesongen.

 

La Marina & La Escuera

La Marina og La Escuera er to veldig populære boligområder på Costa Blanca, og ligger mellom Santa Pola og Guardamar del Segura.

La Marina består av to deler, der en av dem er tradisjonell liten kystby med en sjarmerende strandpromenade med butikker, restauranter og flotte sandstrender, og den andre er et veletablerte boligområder på oversiden av N-332.

Boligområdene La Marina og La Escueta er like ved hverandre, og begge er flotte og vel planlagt med mange fine parker, sykkelveier og grønne områder.

Begge har restauranter, butikker og barer, i tillegg til tjenester som turistkontor, isbarer og frisører. Her finner du alt du trenger.

Disse områdene er anbefalt for de som er på utkikk etter en privat villa med et luksuriøst basseng, og privat hage for grilling under stjernehimmelen.
 

tennis courst la marina

 

La Marina La Escuera Camarsol (3)

 

bicing in nature costa blanca

 

la marina shopping area

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

areal view guardamar

 

guardamar promonade

 

guardamar

 

guardamar market

 

costa blanca (1)

 

Guardamar (9)

 

CAM10134

Kontakt oss


info@camarsol.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil du alltid være oppdatert innen de nyeste boligene i Costa Blanca sitt eiendomsmarked.

PS. Vi deler ikke din e-postadresse med noen.

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.