fbpx

Flott leilighet i øverste etasje med felles svømmebasseng i boligområdet Los Estaños i Guardamar del Segura

€180,000

+ Ca. 13% skatt og omkostninger
  • ID ­CAM10262
  • Status: Til salgs
  • Soverom 3
  • Bad 2
  • Boligareal 85 m²
  • Eiendomstype: Leilighet
  • Felles basseng Ja
  • Urbanisasjon Los Estaños
  • Byggeår 2003

Boligbeskrivelse

Boligen er fordelt på 2 etasjer med 3 soverom og 2 bad.

Tilgang til leiligheten er via utvendige trapper som leder til en koselig terrasse og inn i den lyse stuen, det er også et kjøkken, 2 soverom og et bad med dusj på samme etasje.

I andre etasje er det et soverom til og et bad, via denne etasjen er det også tilgang til en flott takterrasse som har sol hele dagen.

Boligen selges fullt møblert med alle hvitevarer, garderober i alle soverom, A/C i stuen og varmekabler i hele første etasje. Boligen er klar til å flyttes rett inn i og fremstår lys og luftig.

Boligen ligger i boligområdet Los Estaños. Dette er et veldig etterspurt området på grunn av sin nærhet til byen Guardamar del Segura, hvor du har tilgang til alt og ikke minst de flotte hvite sandstrendene.

Guardamar del Segura er bare 20 minutters kjøretur fra flyplassen i Alicante.

 

Los Estaños & El Eden

Los Estaños er et veldig koselige boligområde like utenfor Guardamar del Segura. Det ligger rolig og fint til rett ved siden av en vernet pinjeskog med fine tur/sykkelstier.

I nærområdet har du et par gode restauranter og puber, og til og med en liten matbutikk.

Dette området har fantastisk beliggenhet – kun 1.5km fra stranden! Guardamar by og praktfulle strender er kun 5 minutter unna med bil, eller 15 minutters spasertur.

Dette området svært populært på grunn av sin perfekte beliggenhet og flotte fellesområder med basseng og hager. Los Estaños er veldig kjent for å ha et meget bra sosialt miljø.

Los Estaños er perfekt for de som ønsker å tilbringe tid i Spania året rundt, ikke bare i høysesongen.

 

areal view of los estaños

 

biking from los estanos

 

playing on beach in guardamar

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

areal view guardamar

 

guardamar promonade

 

guardamar

 

guardamar market

 

costa blanca (1)

 

Guardamar (9)

 

CAM10262

Kontakt oss


info@camarsol.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil du alltid være oppdatert innen de nyeste boligene i Costa Blanca sitt eiendomsmarked.

PS. Vi deler ikke din e-postadresse med noen.

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.