fbpx

Flott moderne villa i Doña Pepa, med utsikt over saltsjøen

€179,000

+ Ca. 13% skatt og omkostninger
  • ID ­CAM10239
  • Status: Til salgs
  • Soverom 2
  • Bad 2
  • Tomtstørrelse 100 m²
  • Boligareal 82 m²
  • Eiendomstype: Villa
  • Felles basseng Ja
  • Byggeår 2014

Boligbeskrivelse

Villa på ett plan med 2 soverom, 2 bad, stue, kjøkken med frokost bar og galleri.

Boligen er veldig godt vedlikeholdt og dette er synlig både innvendig og utvendig. Alle rom har masse naturlig lys og en flott åpen løsning. Utvendig er det privat parkering på egen eiendom, flott beplanting og private områder hvor man kan sitte og nyte solen.


Det er også en stor takterrasse med Jacuzzi og herlige møbler, perfekt for å nyte varme sommerkvelder og se på utsikten over saltsjøen.
Det er også godt med lagring i bod i hagen. Eiendommen selges fullt møblert, med hvitevarer, innebygde garderober på soverommene, gulvvarme i hele huset, AC system i kanaler og osmose drikkevannssystem. Boligen har tilgang til fellesområder med to bassenger. Villaen ligger i et rolig boligområde, med gåavstand til butikker og restauranter, og bare 10 minutter med bil til de flotte strendene i Guardamar del Segura og Torrevieja.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon angående denne flotte boligen

 

Doña Pepa

Like ved Ciudad Quesada finner du det moderne boligområdet Doña Pepa. Preget av vakre, private villaer, frodige hager og svømmebasseng. I sentrum finner du alle nødvendige fasiliteter som barer, restauranter, internasjonale supermarkeder, legesenter, spa, treningssenter, og til og med badeland og hotell.

Doña Pepa ligger nydelig til, blant appelsintrær og rett ved den rosa saltsjøen og naturpark.

Vil du på stranden er du kun 10 minutter unna i bil og kan velge mellom de idylliske hvite sandstrendene enten i Guardamar eller La Mata.

Når du bor i Doña Pepa er du også i nærheten av større byer som Guardamar og Torrevieja, hvor du finner fantastisk shopping og den pulserende energien spanske byer har å by på.

Doña Pepa er perfekt for deg som vil være i nærheten av strand, by, og alle festligheter, men vil trekke seg tilbake etter en hektisk dag med et glass vin på terrassen med nydelig utsikt til saltsjø og appelsintrær.

 

 

 

 

dona pepa

 

 

Ciudad Quesada

Det som en gang startet som et lite boligstrøk blant sitrustrær, vokste seg fort til å bli den lille landsbyen Ciudad Quesada. Ciudad Quesada er et kjempe koselig området med et sjarmerende og livlig senter, kun 7 minutter med bil fra nydelige strender og strandbyene Guardamar og La Mata.

Ciudad Quesada er veldig internasjonalt, men i motsetning til andre boligstrøk og tettområder der det er mange utlendinger, er det like mye liv her i vintermånedene som på sommeren. Dette er et utmerket valg for de som planlegger å tilbringe mer enn et par uker i året i Spania.

Her har du alt du trenger innen korte avstander, som butikker, restauranter, barer, golfbaner, samt flere internasjonale skoler, deriblant den Norske Skolen.

Her har du også tilgang på gode helse og behandlingssentre, og Ciudad Quesada har et eget bystyre og politi.

 

entrance ciudad quesada

 

main street ciudad quesada

 

restaurants ciudad quesada

 

nice neighbourhood ciudad quesada

 

view from ciudad quesada

 

CAM10239

Kontakt oss


info@camarsol.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil du alltid være oppdatert innen de nyeste boligene i Costa Blanca sitt eiendomsmarked.

PS. Vi deler ikke din e-postadresse med noen.

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.