fbpx

Hjørnehus med eget basseng i Guardamar

€265,000

+ Ca. 13% skatt og omkostninger
  • ID ­CAM10265
  • Status: Til salgs
  • Soverom 4
  • Bad 4
  • Tomtstørrelse 185 m²
  • Boligareal 165 m²
  • Privat basseng Ja
  • Eiendomstype: Rekkehus
  • Felles basseng Ja

Boligbeskrivelse

Hjørnehus i middelhavsstil med 4 soverom, privat basseng og takterrasse i Los Estaños beach, veldig populært boligområde i Guardamar del Segura.

Huset har totalt 4 soverom, 4 bad, 2 kjøkken og 2 stuer da huset er fordelt på 3 etasjer pluss en kjeller. I første etasje, hovedetasjen, er det en romslig stue med peis og et moderne og smakfullt innredet kjøkken med rustikke detaljer. Det er også et vaskerom med toalett,  der vaskemaskin og tørketrommel er plassert.

I andre etasje er hovedsoverommet med eget bad og 2 soverom til og et ekstra bad. I tredje etasje er det ett soverom til med tilgang til den 35 m2 store takterrassen med veldig fin utsikt over furuskogen. Huset har også en fullt utstyrt kjeller med stue, treningsrom, bod og et komplett bad med dusj. Utenfor er det et privat basseng med hydromassasje del, et fullt utstyrt utekjøkken med hvitevarer og grill. I tillegg til å ha et avslapningsområde med kunstgress hvor man virkelig kan kose seg i solen..

Huset er i perfekt stand, godt vedlikeholdt og flott dekorert.  Selges møblert og med alle hvitevarer. I tillegg til å ha a/c og varmepumpe, elektriske radiatorer  hvor soverommene er plassert og innebygde garderober på alle soverommene.

Denne eiendommen ligger i et boligområde med et felles svømmebasseng. Dette boligområdet er veldig etterspurt i Guardamar del Segura på grunn av sin nærhet til byen og strendene og bare 20 minutter med bil fra Alicante flyplass.  Denne boligen er et  perfekt kjøp siden ev videresalg eller utleie er garantert.

 

Los Estaños & El Eden

Los Estaños er et veldig koselige boligområde like utenfor Guardamar del Segura. Det ligger rolig og fint til rett ved siden av en vernet pinjeskog med fine tur/sykkelstier.

I nærområdet har du et par gode restauranter og puber, og til og med en liten matbutikk.

Dette området har fantastisk beliggenhet – kun 1.5km fra stranden! Guardamar by og praktfulle strender er kun 5 minutter unna med bil, eller 15 minutters spasertur.

Dette området svært populært på grunn av sin perfekte beliggenhet og flotte fellesområder med basseng og hager. Los Estaños er veldig kjent for å ha et meget bra sosialt miljø.

Los Estaños er perfekt for de som ønsker å tilbringe tid i Spania året rundt, ikke bare i høysesongen.

 

 

 

biking from los estanos

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

areal view guardamar

 

guardamar promonade

 

guardamar

 

guardamar market

 

costa blanca (1)

 

Guardamar (9)

 

CAM10265

Kontakt oss


info@camarsol.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil du alltid være oppdatert innen de nyeste boligene i Costa Blanca sitt eiendomsmarked.

PS. Vi deler ikke din e-postadresse med noen.

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.