fbpx

Moderne luksusvilla i Ciudad Quesada

€549,000

+ Ca. 13% skatt og omkostninger
  • ID ­CAM10219
  • Status: Til salgs
  • Soverom 5
  • Bad 4
  • Tomtstørrelse 900 m²
  • Boligareal 240 m²
  • Privat basseng ja
  • Eiendomstype: Villa

Boligbeskrivelse

Luksusvilla i sentrum av Ciudad Quesada med fem soverom og tre bad.

Vi har gleden av å presentere denne nydelige luksusvillaen i sentrum av Ciudad Quesada som nå er til salgs. Villaen er kun et par minutters gange fra Den Norske Skolen i Rojales (DNSR) og sentrum av Ciudad Quesada.

Villaen har et boareal på hele 240 kvm og går over to plan. I husets hovedetasje finner man en stor stue,en spisestue, et romslig og fullt utstyrt kjøkken med åpen løsning og kjøkkenøy, to store bad, fire doble soverom hvor det ene har et en-suite bad og et stort vaskerom.

I andre etasje ligger hoved soverommet med tilhørende walk-in-closet og stort bad.

Villaen holder en svært høy standard og er innredet med materialer av høy kvalitet. Blant annet er det porselen fliser på alle gulv, hele huset er utstyrt med vannbåren gulvvarme (hvor vannet blir oppvarmet med solcellepanel), kundetilpasset kjøkken fra Coci med Boch hvitevarer, her er doble sikkerhetsvindu med elektriske persienner, huset er isolert og har air con i alle rom.

Uteområde
Villaen ligger på en tomt på 900 kvm. I den store og flotte hagen finner man en sittegruppe under tak med utekjøkken, et privat svømmebasseng på 8×6 med plass til solstoler rundt. I hagen er det videre plass til parkering av flere biler. Like ved bassengområdet finner man også en koselig pergola med sittegruppe. I husets andre etasje er det også en koselig terrasse med utgang fra hovedsoverommet hvor man har plass til flere sittegrupper.

Område
Ciudad Quesada er en koselig og populær plass på Costa Blanca kysten. Her finner man butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører, legesenter, tannlege og alt annet man trenger. I hovedgaten er det nylig bygget et koselig kjøpesenter med flere butikker. Ciudad Quesada byr også på flere aktiviteter for hele familien, som den kjente golfbanen La Marquesa, bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, sesongåpent badeland og mye mer. Den Norske Skolen i Rojales (DNSR) ligger også i Ciudad Quesada.

Strender
De flotte strendene på Costa Blanca kysten ligger som perler på en snor, og innen kort avstand har man tilgang på en rekke strender. Den 9 kilometer lange sandstranden i Guardamar del Segura og “Torrelamata”-stranden i La Mata er de to nærmester, og de ligger omtrent en 10-15 minutters kjøretur unna.

Klima
Ciudad Quesada er en flott plass å både bo og feriere, både på sommer- og vinterstid. Somrene er alltid solrike og varme, mens vintrene er milde, og området har en gjennomsnittstemperatur på 20 grader. Ciudad Quesada er omkranset av to store saltsjøer som har en rensende effekt på lufta og er med på å gi området et spesielt gunstig helsemiljø. Klimaet har spesielt en positivt effekt på mennesker med bl.a. astma, allergier, reumatisme og hudsykdommer.

Shopping
I Ciudad Quesada finner man en rekke butikker, supermarkeder, restauranter og barer. I Torrevieja, som ligger ca. 10 minutter unna med bil, ligger kjøpesenteret Habaneras og Carrefour. I Torrevieja er det også en handlegate med en rekke butikker. 10 kilometer unna ligger det store kjøpesenteret Zenia Boulevard, hvor du finner et stort utvalg butikker, som Zara, Massimo Dutti, H&M, Stradivarius, Oysho, Mango, Primark, Pull & Bear, Decathlon, Guess, Kiko, Druni, Rituals, Leroy Merlin og mange flere.

Golf
I Ciudad Quesada finner du golfbanen “La Marquesa Golf & Country Club”. Det finnes en rekke golfbaner i nærheten og innen en radius på 15 kilometer finner man Las Colinas Golf & Country Club, La Finca Golf, Golf Las Ramblas, Golf Villamartín, Lo Romero Golf, Vistabella Golf, Real Clud de Golf Campoamor og Greenlands Golf.

Vannsport
Innen en radius på 20 kilometer finner man også flere yachtklubber og marinaer. I Torrevieja er det tre, mens det er én i Guardamar del Segura og to i Santa Pola. Her finner man skoler for seiling, vindsurfing og dykking. Flere steder i området kan man leie brett til SUP (stand up paddleboarding), og på en rekke strender tilbyr de vannaktiviteter som flyboard, bananbåt, vannscooter og mye mer.

Sykehus og helsetjenester
I Torrevieja er det et moderne offentlig sykehus med et svært godt rykte. Sykehuset Quiron er et privat sykehus som også ligger i Torrevieja. Laguna Mar Menor, som ligger ca. en halvtimes kjøring fra Ciudad Quesada, er en av Europas største saltvannslaguner med en maksimumsdybde på ca. 7 meter. Vannets høye saltinnhold gir et mikroklima som er helsefremmende spesielt for mennesker med hjerteproblemer, gikt eller lungesykdommer. Det saltholdige mudderbadet er også berømt for sin lindring av hudsykdommer som for eksempel psoriasis, og er anbefalt av flere spesialister.

Adkomst
Fra Ciudad Quesada kan man enkelt nå store byer i området via motorveien A-7 eller kystveien N-332, som for eksempel Elche, Alicante, Valencia, Murcia og Cartagena for å nevne noen. Flyplassen i både Alicante og Murcia / San Javier ligger omtrent 40 minutter unna med bil.

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker mer info om denne og lignende boliger. Vi hjelper deg gjerne finne drømmeboligen!

­CAM10219

Kontakt oss


info@camarsol.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil du alltid være oppdatert innen de nyeste boligene i Costa Blanca sitt eiendomsmarked.

PS. Vi deler ikke din e-postadresse med noen.

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.