fbpx

Moderne rekkehus nært sjøen i Guardamar med panoramautsikt

€575,000

+ Ca. 13% skatt og omkostninger
  • ID ­CAM10248
  • Status: Til salgs
  • Soverom 4
  • Bad 3
  • Tomtstørrelse 215 m²
  • Boligareal 165 m²
  • Eiendomstype: Rekkehus
  • Felles basseng Ja
  • Byggeår 2008

Boligbeskrivelse

Flott rekkehus i moderne stil i sentrum av Guardamar. Boligen vender mot stranden med panoramautsikt over sjøen fra soverommet og fra takterrassen.

Denne boligen har 4 soverom og 3 bad, fordelt på flere etasjer.

I første etasje er det 2 soverom med garderober, en stue, et bad og under trappene er det et innebygd møbel med vask som gjør det til en etasje helt uavhengig av resten av huset. Alle rom åpner mot en innvendig uteplass som gir rikelig med lys og bris til soverommene og stuen.

I hovedetasjen har du en romslig stue med et stort og lyst kjøkken, og et bad med badekar. Stuen og kjøkken har direkte tilgang til en stor terrasse og resten av tomten, med sol hele dagen og med litt havutsikt fra sidene.

I tredje etasje har du master soverom med walk-in garderobe og en koselig balkong hvor du kan nyte den spektakulære utsikten over havet. Det er også et soverom til og et bad.

Til slutt, på taket, er det et romslig solarium med god plass til å nyte den flotte havutsikten, for ikke å snakke om den nydelige solnedgangen!

Huset er designet og innredet i en ren og moderne stil, og med materialer av høy kvalitet.

Det er solgt møblert med hvitevarer, garderober, air condition, bod og garasje med plass til 2 biler.

Beliggenheten, kunne ikke ha vært bedre, i sentrum av Guardamar del Segura, med bare minutters gange til stranden!

Denne boligen er det virkelig vært å booke en visning for!

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon angående denne flotte boligen.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

 

areal view guardamar

 

guardamar promonade

 

guardamar

 

guardamar market

 

fiestas guardamar

 

costa blanca (1)

 

Guardamar (9)

 

CAM10248

Kontakt oss


info@camarsol.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil du alltid være oppdatert innen de nyeste boligene i Costa Blanca sitt eiendomsmarked.

PS. Vi deler ikke din e-postadresse med noen.

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.