fbpx

Moderne stilrent rekkehus i Guardamar

€210,000

+ Ca. 13% skatt og omkostninger
  • ID ­CAM10245
  • Status: Solgt
  • Soverom 3
  • Bad 3
  • Eiendomstype: Rekkehus
  • Felles basseng Ja
  • Byggeår 2016

Boligbeskrivelse

Byhus i moderne stil i Guardamar del segura, med privat solarium og felles svømmebasseng og spa.

Boligen ligger i det populære boligområdet Los Estaños Beach.

Boligen er fordelt over 2 etasjer med takterrasse. I første etasjen har du stue, bad med dusj, soverom, kjøkken og galleri. I andre etasje er det 2 soverom til, begge med eget bad.

Boligen fremstår som meget lys og luftig.

Rett på utsiden av de store skyvedørene i stuen er det en flott uteplass og privat parkeringsplass. Rett på utsiden av hoved soverommet i andre etasje er det også en terrasse med trapper opp til takterrassen.

Boligen er en del av et hyggelig og rolig boligområde med følgende felles områder:

– Felles basseng med utsikt over furuskogen

– Parkeringsplass

– Spa

Det er solgt fullt møblert, med hvitevarer, garderober, gulvvarme i bad og AC-kanaler i hver etasje.

Beliggenheten nær byen Guardamar del Segura gjør det til en utmerket investerings mulighet på grunn av nærhet til alle tjenester og hvite sandstrender.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

 

areal view guardamar

 

guardamar promonade

 

guardamar

 

guardamar market

 

fiestas guardamar

 

costa blanca (1)

 

Guardamar (9)

 

CAM10245

Kontakt oss


info@camarsol.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil du alltid være oppdatert innen de nyeste boligene i Costa Blanca sitt eiendomsmarked.

PS. Vi deler ikke din e-postadresse med noen.

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.