fbpx

NY Moderne leiligheter i Torre de la Horadada

€169,900

+ Ca. 13% skatt og omkostninger
  • ID ­NEW108
  • Status: Til salgs
  • Soverom 2
  • Bad 2
  • Eiendomstype: Leilighet
  • Felles basseng Ja
  • Byggeår Under konstruksjon

Boligbeskrivelse

Zen Life Aqua-prosjektet i Torre de la Horadada har en fullt moderne design, med kun 5 minutters gange fra stranden.

Dette boligkomplekset består av leiligheter med 2 soverom og 2 bad, med mulighet til å velge mellom:
1. Leiligheter i første etasje med privat hage.
2. Toppetasjes-leiligheter med terrasse og privat solarium.

Leilighetene i første etasje starter på € 169 900.  Alle har 2 soverom, 2 bad, stue med åpen kjøkkenløsning. På utsiden er det en terrasse, privat hage og parkeringsplass.

Toppetasjes-leilighetene starter på € 179 900 og har 2 soverom, 2 bad, stor stue med åpen kjøkkenløsning, terrasse, og på taket har de et privat solarium. De har også egen parkeringsplass.

Dette prosjektet har høy kvalitet og en flott finish. 

Boligkomplekset ligger på en vakker plass, med store grønne områder og felles svømmebasseng. I tillegg ligger det i sentrum av Torre de la Horadada, nær alle slags tjenester, restauranter, barer, supermarkeder og bare 5 minutters gange fra de flotte strendene!

NEW108

 

Torre de la Horadada

Lett gjenkjennelig med sitt karakteristiske vakttårn, er Torre de la Horadada en svært sjarmerende liten kystby omtalt som en spansk perle. Vakttårnet som i sin tid ble bygget som en del av et kommunikasjonssystem for å varsle mot piratangrep, er heldigvis pensjonert og omgås nå bare vennlige mennesker som søker det gode liv i solen.

Her er det et stort landsbytorg, uberørte hvite strender, en fargerik marina og en livlig promenade – alle ingrediensene man trenger for et perfekt spansk reisemål.

Det er flere restauranter og tapas barer her hvor du kan smake på tradisjonelle retter laget av fersk frukt og grønnsaker fra regionen, og ikke minst fantastisk sjømat.

Like ved har du berømte Lo Pagan med sine helsefremmende gjørmebad. Hit kan du ta turen for å skjemme deg bort med en massasje på stranden eller i en av de anerkjente luksuriøse spa, og så fort batteriene er ladet opp, kan du ta del i en av de mange fritidsaktivitetene området har å by på, både på land og til vann.
beach torre de la horadada

 

strandliv torre de la horadada

 

people enjoying the beach at torre de la horadada

 

Seafood torre de la horadada

 

marina torre de la horadada

 

mud baths lopagan

 

kids learning sup costa blanca

 

Beliggenhet

Kontakt oss


info@camarsol.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil du alltid være oppdatert innen de nyeste boligene i Costa Blanca sitt eiendomsmarked.

PS. Vi deler ikke din e-postadresse med noen.

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.