NY Nøkkelferdig luksusvilla i Benijofar

€549,000

+ Ca. 13% skatt og omkostninger
  • ID ­new126
  • Status: Til salgs
  • Soverom 3
  • Bad 3
  • Tomtstørrelse 600 m²
  • Boligareal 183 m²
  • Privat basseng ja
  • Eiendomstype: Villa

Boligbeskrivelse

Velkommen til villa Niza; en eksklusiv luksusvilla i flott moderne design med stort privat basseng. Villaen er i Benijofar og har en tomt på hele 600 m2.

Denne lekre boligen har alt komfortabelt tilgjengelig på en flate, med åpne løsninger slik at lyset flommer inn gjennom hele boligen.

Man kommer inn i boligen gjennom hallen med tilgang til den store stuen og et stort separat kjøkken / spisestue med galleri. Boligen leveres ferdig møblert med lekre moderne møbler,alle hvitevarer og smarte innebygde løsninger som gir god lagringsplass.

Boligen har 3 soverom og 2 bad, og et gjeste toalett. Hovedsoverommet kommer med et lekkert innglasset bad, og en utrolig flott og stor walk in wardrobe. Soverom nr to har også en suit bad og innebygde garderober.

Utenfor har du tilgang til huset via en hage port eller med kjøretøy direkte ned i garasjen i kjelleren.

Inne på eiendommen kan du nyte de store hagene, herlige områder for avslapning, terrasser og selvfølgelig det spektakulære bassenget med en innovativ design på hele 17 meter lengde og 2,5 m bredde.

Prisen er 594 000€ som inkluderer basseng og kjeller og følgende tillegg:

– Gulvvarme i hovedsoverommet og medfølgende bad
– Boblebad installasjon
– Installasjon av foss i bassenget med farget LED-lys
– Bassengbelysning
– Installasjon av AC/varmepumpe, inkludert maskiner og Airzone-systemet
– Preinstallasjon av bassengvarmepumpe

Denne luksus villaen er ideelt plassert for å nyte solrike dager på Costa Blanca i Benijofar, med alle nødvendige tjenester og hvor du bor i en typisk spansk landsby bare 10 minutters kjøring fra strendene i Guardamar del Segura.

 

Benijofar

Gjemt mellom appelsinåkre ligger den lille perlen Benijofar, bare et par kilometer innenland fra Guardamar del Segura. Benijofar en typisk spansk liten landsby med sin tidsløse sjarm og tradisjoner på den ene hånden og som omfavner deg og ønsker velkommen nykommere fra hele verden på den andre.

Midt i byen finner du kirken og et koselig torg som er rammet inn av hyggelige kafeer og gode restauranter, samt banker, butikker, dagligvarehandler, en slakter, et medisinsk senter, bibliotek og grønne parker. Her finnes det også gode bussforbindelser til større byer som Almoradi, Guardamar og Torrevieja.

Benijofar er det ideelle stedet å bo for de som vil være i nærheten av kyst og badebyene, men som også ønsker å ta større del i den spanske hverdagen, og nyte den varme atmosfæren man finner i en spansk pueblo. Her er det et levende felleskap året rundt med mange arrangementer og festligheter, hvor spanjolene stolt viser fram sine tradisjoner og samtidig inkludere deg i dem.

Byen har beholdt mye av sin originale arkitektoniske stil med små brosteinsgater og typiske pueblo hus, samtidig som du finner flere nye boligprosjekter, med moderne design.

 

benijofar amongst the orange fields

 

church square of benijofar

 

nice benijofar street

 

sunny street benijofar

 

playground benijofar

 

benijofar restaurats and bars

 

areal benijofar

 

NEW126</div

Beliggenhet

Kontakt oss


info@camarsol.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil du alltid være oppdatert innen de nyeste boligene i Costa Blanca sitt eiendomsmarked.

PS. Vi deler ikke din e-postadresse med noen.

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.