fbpx

NYE funkisvillaer i sjarmerende Los Montesinos

€275,000

+ Ca. 13% skatt og omkostninger
  • ID ­NEW123
  • Status: Til salgs
  • Soverom 3
  • Bad 2
  • Tomtstørrelse 211 - 282 m²
  • Boligareal 134 - 140 m²
  • Privat basseng ja
  • Eiendomstype: Villa

Boligbeskrivelse

Velkommen til Residencial Loma de la Laguna Resort. Dette er et helt nytt prosjekt med stilige moderne villaer som ligger i sjarmerende Los Montesinos.

Dette er et eksklusivt prosjekt som består av 8 arkitektdesignede boliger fordelt på 2 etasjer med hage og privat basseng, på tomter fra 211 til 282 m2.

Alle villaene har tre soverom. Et soverom i første etasje med eget bad og et gjestebad og 2 soverom og et bad i andre etasje. Soverommene i øverste etasje har direkte tilgang til et vakkert solarium med utsikt over lagunene i Torrevieja.

Flott og lys stue med store vinduer og direkte tilgang til bassenget, kjøkken med frokostbar og galleri.

Eiendommene leveres fullstendig ferdig med kunstgress, fliser, planter, inngjerdet og med motorisert port for tilgang til å kjøre bilen inn på privat parkeringsplass.

Inkludert i prisen er:
– pre-installasjon av klimaanlegg lagt i kanaler
– hvitevarer
– intercom
– belysning både innendørs og utendørs
– basseng

Prosjektet ligger fint til i et rolig og veletablert området i den sjarmerende landsbyen Los Montesinos, kun 8 km fra stranden.

Beliggenheten til dette prosjektet er fantastisk. Innen gangavstand har man et kjempe hyggelig senter med mange butikker, restauranter, kafeer, bakeri med mere.

Prisene for disse villaene starter fra 275 000 € og varierer med tomtestørrelse, beliggenhet og inventar.

Ta kontakt for mer informasjon, bilder, plantegninger eller tilgjengelighet. Vi gleder oss til å hjelpe deg finne akkurat den boligen som passer for deg.

Los Montesinos

En 15 minutters kjøretur innland fra Torrevieja sine fabelaktige strender og golfbaner, ligger den tradisjonelle lille landsbyen Los Montesinos.

Los Montesinos ligger like ved de to store saltvannsjøene i Torrevieja og La Mata, verdenskjent for sitt fantastiske mikroklima og helsefremmende egenskaper.

Det omkringliggende naturreservatet gjør dette til et perfekt område for fugletitting, fotturer, sykling og ridning.

På det vakre torget i Los Montesinos finner du et godt utvalg barer og restauranter, med både internasjonalt og spansk gastronomi, enten du skal nyte en “menu del dia” eller nyte et glas Rioja.
church los montesinos

 

view los montesinos

 

pool los montesinos

 

NEW123

Beliggenhet

Kontakt oss


info@camarsol.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil du alltid være oppdatert innen de nyeste boligene i Costa Blanca sitt eiendomsmarked.

PS. Vi deler ikke din e-postadresse med noen.

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.