fbpx

NYE Luksusvillaer med spektakulære utsikter i Los Balcones, Torrevieja

€349,900

+ Ca. 13% skatt og omkostninger
 • ID ­NEW114
 • Status: Til salgs
 • Soverom 3
 • Bad 3
 • Tomtstørrelse 165 - 230 m²
 • Boligareal 263 m²
 • Privat basseng ja
 • Eiendomstype: Villa
 • Felles basseng ja
 • Urbanisasjon Laguna Beach Resort
 • Byggeår under bygging

Boligbeskrivelse

Laguna Beach Resort er et eksklusivt boligkompleks som ligger rett ved naturparken La Mata og Torrevieja, med spektakulær utsikt over den rosa lagunen og Middelhavet.

Dette luksuriøse boligområdet består av 24 villaer og 64 moderne leiligheter med felles hageområde og et stort basseng, chillout-området og barneområdet.

Villaene består av 3 store soverom, 3 bad, stor og lys stue og spisestue, moderne åpen stil kjøkken, terrasse, hage, solarium, kjeller med garasje og privat svømmebasseng.

I første etasje er den en gang inn til stue og spisestue med store glassdører ut til patio/basseng/hageområde. Det er et åpent kjøkken og et gjestetoalett, samt et stort soverom med en suite bad.

I første etasje er det 2 soverom med et stort bad og tilgang til solarium. Prisene på disse villaene starter fra 349 900 €

Laguna Beach Resort ligger i Los Balcones, som er et rolig og naturskjønt område rett utenfor Torrevieja by. Innen gangavstand har du flere fasiliteter som restauranter, butikker og et kommersielt sentrum med et hotell.

Ta kontakt for mer informasjon, plantegninger eller bilder av dette og lignende prosjekter. Vi hjelper deg gjerne med å finne veien til drømmeboligen 🙂

Torrevieja

Torrevieja er en av hovedbyene på Costa Blanca, og ligger en 40 minutters kjøretur sør for flyplassen i Alicante. Her kan du la øynene hvile på fantastiske hvite strender med det klareste vann du noen gang har sett, hvorav de fleste av dem er tildelt Blått Flagg.

Takket være at Torrevieja er omgitt av de to store, vakre saltvannsinnsjøene kalt Salinas de Torrevieja, i kombinasjon med lufttemperaturen i området, har WHO tildelt denne regionen tittelen “verdens sunneste sted å bo”.

Strandpromenaden og marinaen i denne spennende og dynamiske byen trekker til seg besøkende fra hele verden.

Når solen skinner tilbyr Torrevieja et bredt utvalg aktiviteter og underholdning for hele familien, og når den går ned våkner Torreviejas til live igjen med fantastiske restauranter, barer og nattklubber.

Torrevieja er et veldig bra sted for shopping, og du finner bokstavelig talt alt her, enten i de store kjøpesentrene, små boutiques i sidengatene eller på utendørsmarkedene.
plaza with church torrevieja

 

torrevieja camarsol (1)

 

torrevieja camarsol (2)

 

flamingos on the salt lake torrevieja

 

children having fun in torrevieja

 

lady shopping in market torrevieja

NEW114

Beliggenhet

Kontakt oss


info@camarsol.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil du alltid være oppdatert innen de nyeste boligene i Costa Blanca sitt eiendomsmarked.

PS. Vi deler ikke din e-postadresse med noen.

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.