fbpx

Nye moderne leiligheter bare noen få meter fra stranden

€169,900

+ Ca. 13% skatt og omkostninger
  • ID ­NEW128
  • Status: Til salgs
  • Soverom 3
  • Bad 2
  • Boligareal 69-119 m²
  • Eiendomstype: Leilighet
  • Felles basseng Ja
  • Urbanisasjon Bianca Beach
  • Byggeår Nybygg

Boligbeskrivelse

Bianca Beach er et helt nytt prosjekt som består av moderne leiligheter med praktfulle hageområder og fellesbassenger, i Mil Palmeras, bare noen få meter fra stranden.
Her er det et godt utvalg av leiligheter med 2 og 3 soverom, og 2 bad, åpen kjøkken/ stue løsning som gir en åpen og luftig følelse.

Du kan velge mellom leiligheter i første, andre eller tredje etasje.
Alle leilighetene har terrasser hvor du kan nyte utsikten og solen, de som er i første etasje har en hage og øverste etasje har solarium/takterrasse.

Bianca Beach er et unikt prosjekt på grunn av sin nærhet til stranden og bare noen få minutter fra den idylliske landsbyen Torre de la Horadada og i tillegg alle mulighetene som er tilgjengelige på Orihuela Costa.

Kvaliteten og finishen er uslåelig, med en moderne, elegant arkitektur og svært konkurransedyktige priser.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende boligprat!

 

Torre de la Horadada

Lett gjenkjennelig med sitt karakteristiske vakttårn, er Torre de la Horadada en svært sjarmerende liten kystby omtalt som en spansk perle. Vakttårnet som i sin tid ble bygget som en del av et kommunikasjonssystem for å varsle mot piratangrep, er heldigvis pensjonert og omgås nå bare vennlige mennesker som søker det gode liv i solen.

Her er det et stort landsbytorg, uberørte hvite strender, en fargerik marina og en livlig promenade – alle ingrediensene man trenger for et perfekt spansk reisemål.

Det er flere restauranter og tapas barer her hvor du kan smake på tradisjonelle retter laget av fersk frukt og grønnsaker fra regionen, og ikke minst fantastisk sjømat.

Like ved har du berømte Lo Pagan med sine helsefremmende gjørmebad. Hit kan du ta turen for å skjemme deg bort med en massasje på stranden eller i en av de anerkjente luksuriøse spa, og så fort batteriene er ladet opp, kan du ta del i en av de mange fritidsaktivitetene området har å by på, både på land og til vann.
beach torre de la horadada

 

strandliv torre de la horadada

 

people enjoying the beach at torre de la horadada

 

Seafood torre de la horadada

 

marina torre de la horadada

 

mud baths lopagan

 

kids learning sup costa blanca

 

NEW128

Tilleggsfunksjoner

Beliggenhet

Kontakt oss


info@camarsol.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil du alltid være oppdatert innen de nyeste boligene i Costa Blanca sitt eiendomsmarked.

PS. Vi deler ikke din e-postadresse med noen.

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.