fbpx

NYE rekkehus i Torre de la Horadada kun 500 meter fra stranda

€230,000

+ Ca. 13% skatt og omkostninger
  • ID ­NEW144
  • Status: Til salgs
  • Soverom 3
  • Bad 2
  • Boligareal 90,39 m²
  • Eiendomstype:
  • Felles basseng Ja
  • Urbanisasjon RESIDENCIAL PINADA MARGOVE
  • Byggeår Under oppføring

Boligbeskrivelse

“Pinada Margove” bolig i Torre de la Horadada bare 500 meter fra stranden med felles svømmebasseng og underjordisk parkeringsplass.

Boligprosjekt bestående av 10 rekkehus med 3 soverom og 2 bad fordelt på to etasjer pluss solarium.

 

I første etasje har de stue / spisestue, 1 soverom og 1 bad. Tilgang til hagen foran og til en uteplass i ryggen. I øverste etasje har den 2 soverom pluss et bad og en terrasse som kommer til taket hvor det er et solarium.

Ligger i Torre de la Horadada, typisk kystby bare 5 minutters gange til stranden og kun 10 minutters kjøring fra prestisjetunge golfbaner som Campoamor, Villamartin og Las Ramblas.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon angående disse boligene

NEW144

Torre de la Horadada

Lett gjenkjennelig med sitt karakteristiske vakttårn, er Torre de la Horadada en svært sjarmerende liten kystby omtalt som en spansk perle. Vakttårnet som i sin tid ble bygget som en del av et kommunikasjonssystem for å varsle mot piratangrep, er heldigvis pensjonert og omgås nå bare vennlige mennesker som søker det gode liv i solen.

Her er det et stort landsbytorg, uberørte hvite strender, en fargerik marina og en livlig promenade – alle ingrediensene man trenger for et perfekt spansk reisemål.

Det er flere restauranter og tapas barer her hvor du kan smake på tradisjonelle retter laget av fersk frukt og grønnsaker fra regionen, og ikke minst fantastisk sjømat.

Like ved har du berømte Lo Pagan med sine helsefremmende gjørmebad. Hit kan du ta turen for å skjemme deg bort med en massasje på stranden eller i en av de anerkjente luksuriøse spa, og så fort batteriene er ladet opp, kan du ta del i en av de mange fritidsaktivitetene området har å by på, både på land og til vann.
beach torre de la horadada

 

strandliv torre de la horadada

 

people enjoying the beach at torre de la horadada

 

Seafood torre de la horadada

 

marina torre de la horadada

 

mud baths lopagan

 

kids learning sup costa blanca

 

Beliggenhet

Kontakt oss


info@camarsol.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil du alltid være oppdatert innen de nyeste boligene i Costa Blanca sitt eiendomsmarked.

PS. Vi deler ikke din e-postadresse med noen.

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.