fbpx

NYE Unike leiligheter med panorama utsikt i Rojales

€269,000

+ Ca. 13% skatt og omkostninger
  • ID ­NEW115
  • Status: Til salgs
  • Soverom 3
  • Bad 3
  • Boligareal 105 - 155 m²
  • Privat basseng ja
  • Eiendomstype: Leilighet, Rekkehus
  • Felles basseng ja
  • Urbanisasjon Oceanic

Boligbeskrivelse

Det luksuriøse boligprosjektet Oceanic er et veldig unikt borettslag som bygges på toppen av Rojales med en spektakulær utsikt over landskapet og Middelhavet! Dette er et fantastisk prosjekt med den høyeste standard i kvalitet, materialer og design. Her har du muligheten til å få noe helt spesielt!

Prosjektet består av luksus villaer, rekkehus og leiligheter.

Rekkehus leilighetene har blitt designet for å dra mest mulig nytte av den fantastiske utsikten.

Disse boligene har 2 eller 3 soverom of boareal fra 105 til 155 kvm. Man kan velge mellom 3 forskjellige modeller:

Modell A er fordelt over 2 etasjer med 3 soverom og 2 bad på bakkeplan. Her har du også en terrasse og en patio. I første etasje er det en stor stue og spisestue med et åpent kjøkken, et gjestebad og 2 terrasser. En av terrassene gå ut mot sin private infinitypool med fantastisk utsikt! Denne boligen har en takterrasse på 50 kvm. Prisen for denne type eiendom starter på 425 000 €

Modell B er en bolig på ett gulvplan. Stue og spisestue er romslige og veldig lyse på grunn av de store glassdørene ut til terrassen og infinitypool. Kjøkkenet er også åpent og lyst. Her kan du velge mellom 2 eller 3 soverom og 2 eller 3 bad avhengig av dine behov og ønsker. Denne boligen har et fantastisk solarium på 90 kvm. Prisen for denne type eiendom starter på 329 000 €

Modell C er også en bolig med alt på ett gulvplan. Rikelig med lys i stue og spisestue, åpent kjøkken og store glassdører ut til terrassen med fantastisk utsikt. Her har du 2 soverom og 3 bad og en stor takterrasse på 75 kvm. Denne eiendommen har ikke sitt eget private basseng, men tilgang til det flotte fellesbassenget og hager. Prisen for denne type eiendom starter på 269 000 €

Residencial Oceanic befinner seg ved siden av Quesada golfbane og bare 10 minutter unna strendene i Guardamar og La Mata. Det er en stor naturpark ved siden av med fine tur og sykkelstier.

Ta kontakt for mer informasjon, plantegninger eller bilder av dette og lignende prosjekter. Vi hjelper deg gjerne med å finne veien til drømmeboligen 🙂

Rojales

Langs Segura elven, 10 minutter innenlands for Guardamar del Segura, ligger den sjarmerende landsbyen Rojales.

Rojales regnes som en av hoved destinasjonene på gang og sykkelruten Rio Segura, og er en tradisjonell spansk liten by, livsfrisk og fargerik året rundt. Her har man alle fasiliteter og bekvemmeligheter man trenger.

Ta en spasertur og se på rådhuset og turistkontoret, det kommunale utendørs svømmebassenget, en av de flere flotte lekeplassene, samt teateret som alltid byr på en god forestilling.

Hver torsdag kan du kjøpe frukt og grønnsaker på det lokale gatemarkedet, eller ta turen til Cuevas del Rodeo og kunstnergrottene der flinke, lokale kunstnere stiller ut sine verk.

For morgenfuglene venter golfbanen La Marquesa rett ved siden av, og barna kan tilbringe dagen på badeland.

 

view rojales

 

bicing in nature costa blanca

 

lekeplass rojales

 

golf la marquesa

 

waterpark-fun

 

NEW115

Beliggenhet

Kontakt oss


info@camarsol.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil du alltid være oppdatert innen de nyeste boligene i Costa Blanca sitt eiendomsmarked.

PS. Vi deler ikke din e-postadresse med noen.

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.