fbpx

Rekkehus i middelhavstil med 5 soverom og felles svømmebasseng

€115,000

+ Ca. 13% skatt og omkostninger
  • ID ­CAM10244
  • Status: Til salgs
  • Soverom 4+1
  • Bad 3
  • Eiendomstype: Rekkehus
  • Felles basseng Ja
  • Urbanisasjon Montegranados/Guardamar del segura

Boligbeskrivelse

Flott rekkehus i middelhavstil med 5 soverom og felles svømmebasseng i Guardamar del Segura.

Boligen er fordelt over 4 etasjer, i hovedetasjen er det stue, kjøkken og toalett. I etasjen under er det 2 soverom med garderober, bad med badekar og en bod. I andre etasje er det to soverom, et med bad og badekar. Og i tredje etasje har du det femte soverommet med direkte tilgang til solariumet.

Huset selges møblert og med alle hvitevarer, i tillegg til AC i hovedrommet og takvifter i hvert av soverommene.

Eiendommen ligger i et inngjerdet boligkompleks med begrenset tilgang, noe som gjør det til et trygt og rolig boligområde med privat felles svømmebasseng og undergrundsparkering.

Det er bare noen få minutters gange til byen Guardamar del Segura, hvor du finner alt man måtte trenge som banker, butikker, barer, restauranter og supermarkeder.

 

Denne flotte boligen er en glimrende investeringsmulighet, med sin sentrale beliggenhet og ikke minst gåavstand til flotte sandstrender.
Boligen selges til en veldig konkurransedyktig pris og kan brukes både som privatbolig og som utleiebolig.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

 

areal view guardamar

 

guardamar promonade

 

guardamar

 

guardamar market

 

fiestas guardamar

 

costa blanca (1)

 

Guardamar (9)

 

CAM10244

Kontakt oss


info@camarsol.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil du alltid være oppdatert innen de nyeste boligene i Costa Blanca sitt eiendomsmarked.

PS. Vi deler ikke din e-postadresse med noen.

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.