fbpx

Solrik toppetasje leilighet med 2 soverom, solarium og felles svømmebasseng i Orihuela Costa

€105,000

+ Ca. 13% skatt og omkostninger
  • ID ­CAM10255
  • Status: Til salgs
  • Soverom 2
  • Bad 1
  • Boligareal 68 m²
  • Eiendomstype: Leilighet
  • Felles basseng Ja

Boligbeskrivelse

Man kommer inn denne herlige eiendommen gjennom den overbygde terrassen som går direkte til inn stuen, som har en peis. Fra stuen har du et åpent kjøkken med en bue og tilgang til soverommene. Det er et hovedsoverom med innebygde garderober og et gjestesoverom med køyesenger og innebygde garderober.

Ved siden av soverommene er det et bad med badekar.

Fra kjøkkenet, går det en utvendig trapp opp til solariumet på 44 kvm hvor man kan nyte solen hele dagen. En innebygd grill er også tilgjengelig.

Huset selges fullt møblert og med hvitevarer og har air condition og oppvarming med split system i begge soverom og i stua.

Leiligheten ligger i urbanisering “Sol Golf” i Orihuela Costa. Rolig og velholdt urbanisasjon med et nydelig felles svømmebasseng. Svært nær Villamartin golfbanen og bare noen få minutters kjøring fra La Zenia Shopping Center.

 

Villamartin

Villamartin er navnet på både et boligområde og en golfbane på Costa Blanca. Boligområdet er relativt nytt og moderne, og anses å være et svært framragende sted å bo.

Med beboere fra hele Europa, er Villamartin blitt forvandlet til en internasjonal liten landsby, hvor du har internasjonale skoler, flotte medisinske fasiliteter samt andre bekvemmeligheter.

Villamartin er hjem til nydelige golfbaner i verdensklasse; Campo de Golf Las Ramblas og Campo de Golf Villamartin, som forøvrig holdt Mediterranean Open i 1994.

Villamartin har den deilige middelhavsutstrålingen, og har alt en trenger av butikker, banker, restauranter, barer, treningsstudioer, i tillegg til hvite sandstrender som aldri er overfylte.

Hjertet av Villamartin finner du på sjarmerende Villamartin Plaza. Et torg omringet av palmetrær, og hjem til en gruppe papegøyer som har opparbeidet seg lit av en kjendisstatus blant beboere og besøkende.
 

VILLAMARTIN (1)

 

VILLAMARTIN (2)

 

VILLAMARTIN (3)

 

Torrevieja Camarsol (10)

 

 

Orihuela Costa

Orihuela Costa er en kystregion i Alicante provinsen, nær grensen til Murcia, hvor du har La Manga og vakre Mar Menor.

Til tross for navnet, ligger Orihuela Costa mer enn 20 kilometer fra sentrum av Orihuela, og regionen består av badebyer som Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor og Mil Palmeras.

Med sine 16 kilometerlange idylliske kystlinje, er Orihuela Costa den ideelle destinasjonen for familier som planlegger å tilbringe mye tid på stranden. Her er alt lagt til rette for at man skal kunne tilbringe en bekymringsløs ferie, med alle nødvendige fasiliteter og tjenester, fritids attraksjoner og aktiviteter, kjøpesenter og golfbaner.

 

family having dinner summer

 

the beach of la zenia

 

fantastic beach orihuela costa

 

beautiful beach and marina of campoamor

 

CAM10255

Kontakt oss


info@camarsol.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil du alltid være oppdatert innen de nyeste boligene i Costa Blanca sitt eiendomsmarked.

PS. Vi deler ikke din e-postadresse med noen.

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.