fbpx

Stor moderne villa i Doña Pepa med takterrasse og nydelig utsikt over lagunene

€269,000

+ Ca. 13% skatt og omkostninger
  • ID ­CAM10241
  • Status: Til salgs
  • Soverom 4
  • Bad 2
  • Tomtstørrelse 130 m²
  • Boligareal 192,54 m²
  • Eiendomstype: Villa
  • Felles basseng Ja
  • Byggeår 2015

Boligbeskrivelse

Romslig moderne villa med takterrasse, felles svømmebasseng og vakker utsikt over lagunene i et privat boligområde i Doña Pepa.

Huset har 2 etasjer pluss takterrasse.
I hovedetasjen, så snart vi kommer inn, finner vi en veldig lys stue- spisestue med stor plass og høye tak.

Det er også et åpent kjøkken og hoved soverom med eget bad på samme etasje.

I kjelleren, finner vi 2 uavhengige rom pluss en stor stue med innebygd soverom og separat bad. Kjelleren har masse vinduer og fremstår som lys og luftig

Utenfor har eiendommen en romslig tomt hvor du kan nyte det herlige klimaet og middelhavssolen, samt en stor takterrasse som har tilgang via en ekstern trapp hvor utsikten over lagunene er spektakulær.

Huset er solgt fullt møblert med hvitevarer, samt innebygde garderober i alle uavhengige soverom, AC system i kanaler og gulvvarme på badet.

Villaen er en del av et rolig privat boligområde med regulert tilgang.
På området er det flere fellesbassenger og grønne områder.

Villaen ligger i det ettertraktede området Doña Pepa i Ciudad Quesada, med alle tjenester, restauranter, barer og butikker i gåavstand, og bare 5 minutters kjøring fra de flotte strendene i Guardamar del Segura

 

Doña Pepa

Like ved Ciudad Quesada finner du det moderne boligområdet Doña Pepa. Preget av vakre, private villaer, frodige hager og svømmebasseng. I sentrum finner du alle nødvendige fasiliteter som barer, restauranter, internasjonale supermarkeder, legesenter, spa, treningssenter, og til og med badeland og hotell.

Doña Pepa ligger nydelig til, blant appelsintrær og rett ved den rosa saltsjøen og naturpark.

Vil du på stranden er du kun 10 minutter unna i bil og kan velge mellom de idylliske hvite sandstrendene enten i Guardamar eller La Mata.

Når du bor i Doña Pepa er du også i nærheten av større byer som Guardamar og Torrevieja, hvor du finner fantastisk shopping og den pulserende energien spanske byer har å by på.

Doña Pepa er perfekt for deg som vil være i nærheten av strand, by, og alle festligheter, men vil trekke seg tilbake etter en hektisk dag med et glass vin på terrassen med nydelig utsikt til saltsjø og appelsintrær.
 

 

 

 

 

dona pepa

 

CAM10241

Kontakt oss


info@camarsol.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil du alltid være oppdatert innen de nyeste boligene i Costa Blanca sitt eiendomsmarked.

PS. Vi deler ikke din e-postadresse med noen.

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.