fbpx

Solrik og lys toppleilighet i Los Estaños med felles svømmebasseng

€105,000

+ Ca. 13% skatt og omkostninger
  • ID ­CAM10227
  • Status: Til salgs
  • Soverom 2
  • Bad 1
  • Boligareal 54,61 m²
  • Eiendomstype: Leilighet
  • Felles basseng Ja
  • Byggeår 2006

Boligbeskrivelse

Velkommen til denne solrike og lyse toppleiligheten med atmosfære, utsikt, stort uteområde og tilgang til fellesbasseng på Los Estaños, like utenfor Guardamar.

Denne fantastiske leiligheten består av to store soverom med innebygde garderober, 1 bad, stue og kjøkken med åpen planløsning med utgang direkte til terrassen.

Denne boligen har flotte uteområder, fra den lille terrassen på utsiden av stuen har man trapper direkte opp til takterrassen, hvor det er god plass til å nyte livet i solen.

Dette er en veldig spesiell terrasse med unik atmosfære som alltid har imponert besøkende. Her er det mange muligheter: man kan lage et utekjøkken eller kanskje en kjøkkenhage med planter, blomster or aromatiske urter.

Her er det også mulig å bygge et ekstra soverom på takterrassen og se nyte solen som kommer opp, er der eller går ned. Dette er en leilighet som har sol dagen lang, den har også sol om vinteren.

Boligen selges fullt møblert og med alle hvitevarer i tillegg til å ha A/C på begge soverommene og privat parkeringsplass i lukket garasjeanlegg. Det er varmekabler i kjøkken, stue og bad.

Leiligheten er oppgradert med ny dusj, utvidet kjøkken og innstallasjon av oppvaskmaskin. Det er installert gass varmtvannstank samt nytt filteranlegg for vann.

Boligen ligger i stille og etterspurt område, Los Estaños, bare noen få minutters gange fra sentrum og de flotte hvite strendene.

Dette er virkelig en spesiell liten perle!

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om denne boligen eller for å avtale en visning.

 

Los Estaños & El Eden

Los Estaños er et veldig koselige boligområde like utenfor Guardamar del Segura. Det ligger rolig og fint til rett ved siden av en vernet pinjeskog med fine tur/sykkelstier.

I nærområdet har du et par gode restauranter og puber, og til og med en liten matbutikk.

Dette området har fantastisk beliggenhet – kun 1.5km fra stranden! Guardamar by og praktfulle strender er kun 5 minutter unna med bil, eller 15 minutters spasertur.

Dette området svært populært på grunn av sin perfekte beliggenhet og flotte fellesområder med basseng og hager. Los Estaños er veldig kjent for å ha et meget bra sosialt miljø.

Los Estaños er perfekt for de som ønsker å tilbringe tid i Spania året rundt, ikke bare i høysesongen.
areal view of los estaños

 

los estaños

 

los estaños

 

los estaños

 

los estaños

 

biking from los estanos

 

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

areal view guardamar

 

guardamar promonade

 

guardamar

 

guardamar market

 

costa blanca (1)

 

Guardamar (9)

CAM10227

Kontakt oss


info@camarsol.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil du alltid være oppdatert innen de nyeste boligene i Costa Blanca sitt eiendomsmarked.

PS. Vi deler ikke din e-postadresse med noen.

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.