fbpx

Spania og Costa Blanca

people enjoying the beach at torre de la horadada
Livsnyterens paradis ser dagens lys, og tilbyr ikke bare den tilstedeværende og energigivende følelsen solstrålene gir i møtet med kropp og sjel, men Spania tilbyr også et rikt utvalg minneverdige opplevelser man på forhånd ikke hadde sett for seg.

Fra de mest fargerike fiestaene og kulinariske måltid til førsteklasses museum, lokkende kunstgallerier, majestetiske landskap og uberørte hvite strender. Her finnes det noe for enhver smak, og det er ikke uten grunn at Spanias unike atmosfære tiltrekker besøkende fra hele verden.

Costa Blanca

Er man på utkikk etter et privat tilfluktssted i solen, er Spania den ultimate destinasjonen. De seneste årene har Costa Blanca blitt et av de mest populære områdene for solhungrige på jakt etter et fristed, og det er det flere grunner til.

Costa Blanca er kjent for sin intet mindre enn 200 kilometerlange imponerende vakre kystlinje, bestående av postkortverdige strender rammet inn av storslagne klipper og glitrende turkis middelhavsvann. Med 72 Blå Flagg, hvorav 59 av dem befinner seg på strender og 13 av dem i marinaer, er faktisk Alicante den provinsen i Spania med høyest antall Blå Flagg. Blå Flagg er en internasjonal miljøsertifisering strender og marinaer oppnår om de oppfyller strenge krav om vannkvalitet, sikkerhet og fasiliteter.

Verdens Helseorganisasjon har stadfestet at denne regionen, og særskilt Costa Blanca sør, er et av de sunneste stedene å bo i hele verden. Dette grunnet det meget spesielle mikroklimaet som finnes her, som følge av værforholdene i kombinasjon med to omringende saltvannsinnsjøer. Gjennom hele året ligger temperaturen mellom 18 og 25 varmegrader, og det er mer eller mindre 320 soldager hvert år.

Direkteflygninger på 3-4 timer fra Gardermoen, Rygge og Torp til Alicante, gjør Costa Blanca til et svært komfortabelt reisemål.

Costa Blanca er et veletablert turistområde, og appellerer som reisemål til personer av alle aldre og nasjonaliteter. Alt fra golfbaner til badeland, naturstier, shoppingsentre, spa, tapas barer og Michelin restauranter, her er du garantert at det finnes noe for enhver.

Du kan lese mer om alle de minneverdige tingene man kan gjøre her, ikke minst se og smake, på livstil sidene våre.

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.

CamarClub

Enkelt og greit den beste etterkjøpsservicen på Costa Blanca. Vi sørger for at du skal få maksimalt ut av ditt nye gode liv i Spania.
Les mer her

Kontakt oss

Ring oss: +34 665 822 336
E-post: info@camarsol.com
Følg oss på Facebook