fbpx

Referanser

Camarsol - Bolig med service etter kjøp

Her i Camarsol teller vi ikke salg, men heller smil!

Vår forretningsmodell er basert på et langvarig forhold til våre kunder, som forblir gode venner og kunder hos oss i mange år fremover, som medlemmer av Camarsol-familien.

Øyvind Staveland, kjøpe hus i Spania, Costa Blanca, Alicante

Tusen takk for all god hjelp i forbindelse av kjøp av eiendom i Spania! Og for god oppfølging i etterkant.

Vi er også veldig glade for CamarClub og den bistand dere yter i forbindelse med offentlige dokumenter, skatteoppgjør etc.

Og så er det jo en stor fordel for oss å kunne spør dere “locals” om stort og smått.

Ragnhild Dahl og Øyvind Staveland
Haugesund


Vi kom i kontakt med Patricia og Sigurd Henna for første gang da vi kjøpte hus i Spania med Camarsol. Noen år senere solgte de huset vårt og vi kjøpte et nytt et.

Begge salg og kjøp ble gjennomført på en dyktig og profesjonell måte og alt ble tilrettelagt av Patricia og Sigurd.

I denne tiden ble vi godt kjent med hverandre, og vi har blitt gode venner.

Når vi sitter her hjemme i Stavanger og tenker på vårt hus i Spania er det alltid med trygghet og med glede, og fint å vite at noen alltid passer på.

Patricia og Sigurds ordentlighet og hjelpsomhet, og deres evne til å ha ansvar og omtanke for både kunder og hus, er Camarsols adelsmerke.

Pålitelige og ærlige mennesker som det både er en ære og en glede å kjenne.

Kjell og Sabrina Pahr-Iversen
Stavanger


Kjøpe bolig i Spania, Costa blanca, Alicante, norsk megler

Vi kjøpte oss leilighet på Eden i Guardamar for ca 6 år siden. Kjøpsprosessen og alle papirer ble håndtert av Camarsol. De er veldig profesjonelle på det de driver med og utrolig hyggelige å ha med å gjøre.

De informerte oss hele veien om prosessen og hva som måtte tenkes på og gjøres. De merkets også at de på Camarsol hadde stor respekt både hos banken og ikke minst hos Notarius-“myndighetene” hvor vi var skrev under kontrakter og skjøte.

De hjalp oss også med å få oss NIE nr (spansk personnr).”. Vi meldte oss også inn i CamarClub.

Noe som absolutt er å anbefale. De hjelper oss da bla med den spanske “selvangivelsen” og nødvendig papirer.

Jeg vil vel faktisk gå så langt at å si det at Camarsol har vært og er en veldig medvirkende årsak til at vi har hatt et problemfritt kjøp og et problemfritt eie av leilighet i Guardamar nå i ca 6 år.

Anbefales på det sterkeste! Skulle det være noe spørsmål så er det bare å ta kontakt.

Kim Are Johnsen
Moss


Det var en lykke og en forutsetning for leilighetkjøpet at vi fant Camarsol. FOR en trygghet og glede det var å ha profesjonelle og seriøse meglere!

Kompetanse i bøtter og spann, samt gode relasjoner til all annen kompetanse man trenger.

Når oppfølgingen vi får også etter kjøpet er tett, og preget av at de ønsker å gjøre ALT for at vi skal trives i Spania, så er vel dette noe vi kan kalle en optimal opplevelse av hva en eiendomsmegler skal kunne bidra med. Og litt til 🙂

Det er også en trygghet at de er norske, og forstår både språket, kulturen og vårt behov.

Våre varmeste anbefalinger!

Stig og Mette Olsen
Tromsø


Kjøpe bolig i Spania, Costa blanca, Alicante, norsk megler

Ansatte hos Carmasol har høy intern kompetanse. Alt var oversiktlig og ordentlig – vi følte oss trygge hele veien. Her var det ingen overraskelser eller tilleggskostnader.

Etter overtakelsen har vi fått fantastisk service og hjelp på mange områder. De har hjulpet oss med alt fra møbler til internett, markiser, forsikring osv. De tok seg av all oppfølging av reklamasjoner med utbygger og sendte jevnlige oppdateringer.

Vi er medlemmer av CamarClub hvor vi får hjelp med alt vi trenger videre som huseiere i Spania. Camarsol sender oss viktig informasjon om lovendringer og andre ting vi trenger å vite. Siden dette er en firmabolig så er det viktig av vi har alt i orden. For oss er det en stor trygghet å vite vi har noen med nødvendig kompetanse i nærområdet til leiligheten.

For oss har samarbeidet med Carmasol både under handel og ikke minst etter handelen kun vært en positiv opplevelse.

Vi kan anbefale Camarsol på det varmeste

Egil Torgersen
Rennesøy Trafikk AS


Fra første telefon, til personlig oppmøte opplevdes det annerledes enn andre meglere.

Vi er så heldige og takknemlige for å ha valgt «Camarsol familien» og vi kjenner oss jo fortsatt en del av den med hjelpen i etterkant. Her skriver du ikke bare under en kontrakt og så ferdig. Nei, du får faglig god hjelp igjennom det juridiske, praktiske, ja alt du måtte komme på! De tar deg seriøst som kunde og spør om dine ønsker og har kvalitet i alle ledd.

Tenker du på bolig i Spania, så ta absolutt kontakt med Camarsol. Dette har vært til uvurderlig stor hjelp igjennom hele prosessen.

Et hus kjøp i solen, ble en solskinnshistorie!

Annika og Erlend Indergaard
Kristiansund


Kjøpe bolig i Spania, Costa blanca, Alicante, norsk megler

Da vi kjøpe vår bolig i Guardamar handlet vi gjennom Camarsol. De var profesjonelle og dyktige og håndterte hele den juridiske prosessen selv på en oversiktlig og ryddig måte. Vi følte oss veldig trygge og det var ingen overraskelser eller uventede kostnader.

Vi kjøpte et ny​tt prosjekt som krevde mye oppfølging i etterkant med utbygger. Camarsol hj​a​lp oss hele veien​,
fulgte opp reklamasjoner og tok seg av kommunikasjon med utbygger.

De er eksperter på problemløsning og kommer alltid med gode råd og tips. Trenger man noe så har de et fabelaktig lokalt nettverk vi kan benytte oss av.

Kjempehyggelige og positive mennesker som stiller opp! Man er alltid velkommen på kontoret for å ta en kopp kaffe og en koselig prat.

Silvia Linnbar
Oslo


I Camarsol lever de opp til sine verdier. De er ærlige, kunnskapsrike, tillitsfulle og ikke minst kjekke folk!

Vi ble først kjent med Camarsol da vi googlet “kjøpe hus i Spania”. Etter å ha lest anbefalinger fra flere tidligere kunder tok vi kontakt via Facebook-siden deres. Fra første henvendelse opplevde vi å være i de beste hender.

Camarsol har gitt oss den veiledningen og støtten vi trengte for å kunne kjøpe hus i Spania. Hele tiden har de lagt til rette for og vært opptatt av at vi skulle finne den boligen som passet oss best.

Når man har kjøpt hus er det mye praktisk som skal ordnes og mange spørsmål som vi ønsket svar på. Hele veien har de lagt ting til rette for oss, skaffet oss gode avtaler og tålmodig besvart våre spørsmål. Vi er blitt utrolig godt ivaretatt.

Anne Gro og Arne Håland
Ålgård


Vi er veldig glad for at vi har dere i Camarsol, da vi ser at uten deres hjelp ville det vært vanskelig å holde kontakt med banker og offentlige myndigheter når man ikke kan spansk.
Her er dere til stor hjelp for oss.

Vi er glade for at det var dere som stod for alt papirarbeidet, da vi kjøpte huset vårt. Takket være dere har vi aldri hatt problemer med myndighetene, slik vi hører at mange andre har hatt ved huskjøp i Spania. Dere holder oss alltid oppdatert med alt som har med skatt å gjøre.

Men også i andre daglige gjøremål, er dere gode å ha i bakhånden, med råd og hjelp når vi står fast, og alltid klare til å hjelpe oss og andre i CamarClub.

Bjørn og Marit Andresen
Hamar


Kjøpe bolig i Spania, Costa blanca, Alicante, norsk megler

Vi kom i kontakt med Camarsol i 2013 da vi var på utkikk etter en eiendom i Spania.

Vi hadde funnet en bolig vi likte veldig godt gjennom en annen megler, men etter å ha møtt Camarsol følte vi at vi kun ville handle med dem. Det var den beste beslutningen vi kunne ha tatt, ettersom Camarsol oppdaget en del skjulte problemer og heftelser på boligen som den andre megleren ikke hadde informert oss om.

De gikk gjennom all dokumentasjon meget grundig og kvalitetssikret eiendommen for oss. Dette viser at Camarsol er et meget seriøst firma som består av ærlige og profesjonelle folk man kan stole på. De selger ingen eiendommer uten at alt er i orden.

De har også CamarClub, hvor man blir tatt veldig godt vare på og får hjelp til alt man trenger.

Vi fikk til og med besøk av Mercedes på bryllupsreise i Bergen!

Vi kunne ikke gitt en varmere anbefaling av Camarsol, de er fantastiske.

Kari og Thorolf Fredriksen
Bergen


Vi vil bare utrykke vår tilfredshet og takke for all støtte og hjelp i disse tre årene vi har hatt leiligheten i Spania. Helt fra vi startet prosessen og viste interesse for kjøp av leilighet i Spania fikk vi all den nødvendige og korrekte informasjonen.

I etterkant har dere gitt oss en kjempegod service mht. nødvendige arbeider i leiligheten. Dette være seg forespørsler, innhenting av priser og ikke minst deres gode råd ifm. evaluering av disse.

Vi var som sikkert mange andre i starten, skeptiske til å eie noe i utlandet med de utfordringer bank, betalinger, lover og regler etc. dette medfører. Her har dere gitt oss en trygghet vi bare kunne drømme om og gjort eierskap i utlandet veldig enkelt for oss.

Vi setter stor pris på det gode bindeleddet mellom Spania og Norge!

Terje Austenå
Hafrsfjord


Vi anskaffet oss bolig i Spania for ca. 4 år siden og handlet med og gjennom Camarsol.

Det var en stor fordel og trygghet å handle med norsktalende og firmaet opptrer i alle forhold profesjonelt, også etter at kjøp er realisert.

Den bistand vi fikk ser vi i ettertid at vi hadde stor glede av og vi har fortsatt kontakt med firmaet gjennom medlemskap i CamarClub.

Det melder seg alltid en rekke spørsmål både før og ikke minst etter at en investering er gjort – Vi har nyttet Camarsol ved ulike anledninger og bistanden er for oss uvurderlig.
Vi kan trygt anbefale firmaet – Vi opplevde dem som proffe i bistanden til å finne den rette boligen.

Ta gjerne kontakt dersom det er noe vi kan svare på.

Solveig og Arne-Viggo Hjelm
Skien


Før kjøpet fikk vi meget god informasjon om alle sider ved det å kjøpe og eie i Spania, og for oss var det veldig praktisk og betryggende å få dette på norsk.

Vår erfaring er at det var problemfritt og trygt å kjøpe gjennom Camarsol.

Også i årene etter kjøpet får vi veldig god oppfølging. Nyttig informasjon får vi jevnlig tilsendt. Og skulle vi ha behov for hjelp stiller de alltid opp for oss, raskt og effektivt.

Ikke minst er det hyggelig å stikke innom kontoret for å hilse på Patricia og Sigurd, og det føles trygt å ha dem i nærheten.

Sissel Rude og Jan Olav Weisæth
Trondheim


Dere har vært til fantastisk god hjelp i forbindelse med kjøpet av huset, og vi hadde ikke fått til dette uten deres hjelp.

Alltid blide og imøtekommende, og aldri et negativt svar å få.

Eva og Jan Erik Fotland
Svinndal


Vi kjøpte hus gjennom Camarsol i 2010. Vi fikk en god opplevelse i forbindelse med kjøpet.

Det føltes veldig trygt at de snakket norsk, spansk og engelsk og at de kjente til alle lover og regler i forbindelse med kjøp og salg av hus.

Vi blir fortsatt godt ivaretatt gjennom CamarClub. Vi vil anbefale Camarsol på det varmeste. Vi kan også kontaktes for referanse.

Bente og Rune Tvedt
Bergen


Høsten 2013, kjøpte vi leilighet i Guardamar. Handelen ble gjort gjennom Camarsol.

Som førstegangskjøpere av leilighet i Spania, var vi litt skeptiske, men den usikkerheten forsvant fort allerede etter første samtale med Camarsol.

Vi skjønte fort at Spansk boligformidling, det hadde de greie på! Handelen ble gjennomført på meget ryddig og profesjonell måte.

Vi fikk også god hjelp av Camarsol da vi kjøpte Scooter i Guardamar.

Eli og Gunnar Vassbo
Vikeså


Kjøpe bolig i Spania, Costa blanca, Alicante, norsk megler

De er veldig profesjonelle, dyktige og ryddige.

Etter en fin visningsrunde bestemte jeg meg for en leilighet og de tok kontakt med selger og avtalte pris og overtagelses-dato.
Jeg kunne ikke selv være tilstede ved signering hos Notarius, men det var ikke noe problem da Carmarsol fikk fullmakt til å representere meg.

Etterpå fikk jeg en ryddig spesifisert oppstilling på hva de innbetalte pengene fra meg hadde gått til. Alt gikk helt etter plan.

Jeg er også så heldig at jeg er medlem av CamarClub og da får jeg råd og en hjelpende hånd når det er noe jeg trenger hjelp til.
De kjenner hele Guardamar, så trenger du en snekker, maler, elektriker osv. skaffer de det til deg.

De gir deg også gode anbefalinger på ting som skjer i området. Jeg stoler 100% på dem og har stor kontaktflate så jeg har også latt dem selge mitt gamle hus.
Lykke til med boligsøk og velkommen til Spania og vårt område. Jeg vært her siden 2005.

Kristin Johnsen
Oslo


eiendomsmegler i Spania service etter kjøp

Da vi i 2009 skulle kjøpe hus i Spania ble vi anbefalt å ta kontakt med Camarsol v/ Patricia og Sigurd Henna. Dette er en anbefaling vi har satt meget stor pris på. Camarsol har vist seg å være en uvurderlig samarbeidspartner. Under selve kjøps prosessen, og i særdeleshet i ettertid – gjennom CamarClub har de gitt oss en fenomenal service. De er alltid vennlige, imøtekommende og er meget profesjonelle i sitt arbeid.
Vi takker for all god bistand og ser frem til et fortsatt godt samarbeid.

Kari og Anders Larmerud
Oslo


Vel nede i Spania i august 2013 ble vi møtt av Camarsol (Sigurd) som hentet oss på flyplassen og tok oss med til det eneste prosjektet vi egentlig hadde sett for oss. Han tok seg veldig god tid til å svare på alle spørsmålene vi hadde, mange vi hadde forberedt på forhånd. Vi ønsket et nybygg og kort avstand fra flyplassen og dette prosjektet var rett for oss på alle måter.

Vi valgte Camarsol over andre selskaper som tilbød gratis reiser med hotell fordi vi ville slippe unna kjøpepress dette medfører. Camarsol anbefalte et koselig hotell i strandbyen Guardamar, samt restauranter vi burde prøve ut, så det ble et fint opphold.

Dagen etter var vi igjen oppe på byggefeltet for en siste kikk, før Sigurd kjørte oss ut til flyplassen igjen. Vel hjemme gjennomgikk vi svarene vi hadde fått samt informasjon og bilder av både leiligheten og omgivelsene og bestemme oss så for å kjøpe.

Den videre oppfølgingen fra Camarsol var det Patricia som stod for. Hele kjøpsprosessen har vært utrolig enkel. Camarsol og Patricia fikser absolutt alt, og sender deg melding i god tid før du skal sette inn penger, fikse stempel hos notariuspublicus her hjemme i Norge osv. Patricia blir også med deg i banken for å sette opp konto og fikse spansk betalingskort.

Vi har til nå tilbragt mye fantastisk tid i huset vårt, og håndverksmessig står ikke huset tilbake for noe bygg i Norge. Vi er særdeles fornøyd med både huset og alle ledd i kjøpsprosessen. Camarsol har også vært gull verdt for å knytte til oss leverandører av tilleggstjenester som parabol-tv, drikkevannsanlegg, vaskehjelp etc.

Camarsol anbefales på det varmeste!

Familien Endresen
Stavanger


Jeg har brukt Camarsol som megler siden vi kjøpte leilighet i Spania i 2013. Har nå brukt dem igjen ved kjøp av ny villa og de skal ta seg av salget av den første leiligheten. Kan anbefale hele gjengen i Camarsol.

De ordner opp i alt som dukker opp og fordelen er og at de snakker norsk, spansk og engelsk.

Ole Andreas Stornes
Egersund


På bakgrunn av anbefalinger valgte vi å ta kontakt med Camarsol da vi skulle kjøpe leilighet i Spania i begynnelsen av 2017.

Vi hadde allerede dratt tilbake til Norge da avtale om kjøp ble inngått. Vi ble gitt en god oversikt over hvilke papirer som måtte ordnes i Norge og sendes til Spania. Resten tok Camarsol hand om, og ordnet også med strøm, vann, forsikring og internett.

Alt ble ordnet profesjonelt og effektivt, og alt var klart da vi kom ned til vår nye leilighet for første gang. Vi fikk en god gjennomgang av kjøpskostnadene og oversikt over de faste kostnadene som vil påløpe ved å eie en leilighet i Spania.

Vi synes det var både trygt, sikkert og komfortabelt å handle med et norsktalende firma når vi skulle kjøpe leilighet i Spania. Vi blir også alltid godt mottatt når vi kommer innom kontoret for å få hjelp til store og små spørsmål.

Vi vil anbefale Camarsol på det sterkeste!

Eva Venstøp Eriksen og Jan Eriksen

Skien


Camarsol eiendomsmegler Spania

Vi er veldig fornøyde med vårt valg av Camarsol da vi kjøpte leilighet i Guardamar. De har hjulpet oss under hele prosessen fra vi kjøpte til vi overtok leiligheten. De hjelper og bistår oss også nå, 2 år etter at vi kjøpte leiligheten. Camarsol er pofesjonelle og alltid behjelpelige med det vi måtte trenge hjelp til. Vi anbefaler Camarsol på det sterkeste.

Vibeke og Pål Andreassen

Moss


Camarsol eiendomsmegler Spania

Vi ble anbefalt Carmasol av en bekjent, da vi var på jakt etter bolig på Costa Blanca. Daniela og Sigurd kjørte oss rundt på utallige steder, for å finne riktig plass for oss. De kom med anbefalinger, men også hvor vi ikke burde kjøpe.
Da vi hadde bestemt oss, kom Patricia og Mercedes på banen. De gjennomførte den byråkratiske kjøps prosessen på en utmerket måte.
Alle i Carmasol teamet er helt fantastiske, og de har vært svært behjelpelige i etterkant av kjøpet. Vi føler oss alltid velkomne på kontoret, og kan trygt anbefale Carmasol som meglere..

Marte og Rolf Larsen

Stavanger

 


Camarsol eiendomsmegler Spania

Vi er veldig godt fornøyd med at vi valgte Camarsol da vi kjøpte leilighet i Spania. Svært profesjonelle og hyggelige folk! De har hjulpet oss under hele kjøpsprosessen, og bistår/hjelper også sine kunder etter at leilighet er kjøpt. Når en sitter hjemme i Norge ( og heller ikke kan snakke spansk) så er det veldig betryggende å vite at en har noen som kan hjelpe oss dersom det skulle være noe i forhold til leilighet i Spania. Kan anbefale Camarsol på det sterkeste!

Guro Ravndal og Rasmus Hetland

Sandnes


Vi vil takke dere for en meget bra jobb dere gjorde med salg av vår eiendom i Guardamar. Alt var så raskt og oversiktlig, og vi er utrolig takknemlige for at dere var med oss hvert steg, hele veien.

Vi hadde aldri trodd at vi skulle selge i løpet av 2 uker, og som bonus fikk vi til og med tilbringe noen netter på hotell før vi dro! Dere sørget for at en ellers stressende prosess var rolig og hyggelig.

Varm hilsen til alle

Alex og Margaret Dearlney
Bournemouth, England


Vi har satt veldig stor pris på all den hjelpen vi har fått til både stort og smått.

Godt å ha folk man kan stole på når man selv bor langt vekk.

Hanne L Baardsen
Kleppe


Camarsol norsk eiendomsmegler Spania Costa Blanca

Kjøpte hus i Pueblo Bravo i 2012 og er veldig fornøyd, fredelig og fint. Små problem er ofte store når vi ikkje kan språket, så hjelpa er uvurderlig frå Camarsol. Alltid blide og hyggelige når vi stikk innom eller ringer. Da vår datter låste seg ute f.eks. kom Sigurd og skaffa låsesmed som åpna døra overraskande lett. Veldig tryggt og ha i bakhand. Ingen problem med og anbefala Camarsol

Olav Sagvåg

Stord


Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.

CamarClub

Enkelt og greit den beste etterkjøpsservicen på Costa Blanca. Vi sørger for at du skal få maksimalt ut av ditt nye gode liv i Spania.
Les mer her

Kontakt oss

Ring oss: +34 665 822 336
E-post: info@camarsol.com
Følg oss på Facebook