fbpx

Visning med Camarsol

Hei og velkommen på visning med Camarsol.

Her hos oss vet vi at alle mennesker er forskjellige og hver kunde er unik med ulike behov og interesser. I steden for å tilby ferdigløsninger som passer alle – og ingen – så skreddersyr vi et personlig opplegg for hver enkel kunde.

Fordi vi er en mindre megler jobber vi på en helt annen måte enn de store meglerhusene.  Vi følger deg personlig gjennom hele prosessen og skreddersyr både boligsøk og visning etter dine spesifike ønsker og behov. Vi tar oss god tid til å bli kjent slik at vi finner de eiendommene som passer best for deg.  På denne måten kan vi på forhånd luke bort alle de som ikke oppfyller dine krav til standard, kvalitet eller forhold.

Det koster ingenting å komme på visning og det er helt uforpliktende.

Finn en dato

Når vi har funnet noen eiendommer du liker er neste steg å komme ned til Spania på visning. Det ideelle besøket varer i ca 3 – 4 dager.  Det er en stor fordel at turen legges til ukedager og at vi ungår helligdager slik at vi har full tilgang til alle boliger/prosjekter og til banken/notarius sine åpningstider.

Logistikk

I motsetning til mange andre meglere tilbyr vi ikke “smøreturer” (gratis visningstur) og holder oss unna alle slags salgstriks. Hos oss får du god veiledning og fornuftige råd og vi holder oss langt unna press og stress.

Vi hjelper deg selvsagt med all logistikk i forhold til turen ned hit og kan gi deg mange gode anbefalinger for både opphold og transport.

Vi har flere hoteller vi kan anbefale som gir gode priser og fantastisk service til våre kunder. Vi bistår også med henting til/fra flyplassen og kan sette deg i kontakt med utleiefirma for både bolig og bil hvis du ønsker.

Visning

Med 17 års erfaring innen boligformidling på Costa Blanca har vi inngående kjenskap til både markedet og området. Vi vil gi deg en realistisk oversikt over boligmarkedet med oppdaterte priser og vise deg de mest konkurransedyktige eiendommene.

Alle boliger og prosjekter vi viser deg har gått igjennom de strengeste prosedyrer for kvalitetssikring. Vi luker ut alle de “dårlige” boligene fra starten av slik at du kan slappe av og fokusere på det som er viktig.

Områder og beliggenhet er noe av det viktigste når du skal velge bolig og det kommer ikke alltid like tydelig frem i boligprospekter. Derfor bruker vi god tid på å vise deg rundt slik at du finner et hyggelig området med bra miljø hvor du vil trives i mange år fremover.

Camarsol er en av få nordiske meglere her på Costa Blanca med kompetansen til å utføre hele kjøpsprosessen selv for våre kunder.  Med inngående kjennskap til både spanske og norske lover/regler garanterer vi en trygg og problemfri bolighandel – uten noen tilleggskostnader.  Vi er med deg hele veien og kan svare på alle spørsmål som dukker opp underveis.

Gjennom vår eksklusive medlemsklubb CamarClub følger vi deg videre i mange år fremover som huseier i Spania.  Du kan klikke her for å lese hva våre kunder har å si om oss.

Vi gleder oss til å se deg her nede i Spania og veilede deg gjennom en veldig spennende prosess!

 

Lik oss på facebook og få med deg bolignytt og andre spennende nyheter på Costa Blanca.